The Complete Book of Pickling : 250 Recipes for Pickling, Fermentation and More (2ND)

個数:

The Complete Book of Pickling : 250 Recipes for Pickling, Fermentation and More (2ND)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 360 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780778802167
  • DDC分類 641.462

Full Description

There is nothing more satisfying than popping open a jar of homemade pickles, chutney or chilli sauce, knowing that each ingredient was prepared by hand and the freshness of the harvest is captured beneath the lid. Such a treat is absolutely worth the time and effort in the preparation. These inventive and easy-to-follow recipes inspire the joys of home preserving. The simple step-by-step preserving techniques ensure safety and assure successful home preparation. The additional of 16 new colour photographs in this new printing complement the how-to instructions. Some of the delicious recipes are Aunt Thelma's Bread-and-Butter Pickles, Curry Pickled Cauliflower, Fire and Spice Pearl Onions, Classic Sauerkraut, Pickled Sweet Cherries, Chipotle Tomato Salsa, Smoky Raspberry Barbecue Sauce, Beet and Horseradish Relish, Mango Banana Chutney, Apple Raisin Chutney, Tangy French Cornichons and Asian Pickled Aubergine. This comprehensive information on pickling ranges from preserving equipment essentials, to extensive information on purchasing, to tips on harvesting and preparing the ingredients for optimal results every time.

最近チェックした商品