The Food and Cooking of Lebanon, Jordan and Syria : A Vibrant Cuisine Explored in 150 Classic Recipes: Authentic Dishes Shown Step by Step in 600 Vivi

個数:

The Food and Cooking of Lebanon, Jordan and Syria : A Vibrant Cuisine Explored in 150 Classic Recipes: Authentic Dishes Shown Step by Step in 600 Vivi

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 256 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780754823513
  • DDC分類 641

Full Description


The three countries that make up the Fertile Crescent, Lebanon, Syria and Jordan, share many culinary traditions and are justifiably famous for their exquisite and complex cuisines. An evocative introduction looks at the impact of history, geography, climate, religion and festivities on the food and how these influences have created such varied dishes across the region. This beautiful book then presents a mouth-watering selection of classic regional recipes. Try classic mezze dishes and richly roasted meats and baked fish, as well as spiced couscous and rice dishes. There are also less known, but equally delicious recipes such as Armenian Jewelled Bulgur, White Bean Puree with Feta and Olives, Grilled Fish with dates, and Braised Rabbit with Aubergines. With more than 600 photographs, this book captures the essence of Lebanese, Syrian and Jordanese cooking, and offers you the chance to explore a rich and varied cuisine.

最近チェックした商品