The Meat Cookbook : Know the Cuts, Master the Skills, over 250 Recipes

個数:

The Meat Cookbook : Know the Cuts, Master the Skills, over 250 Recipes

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 320 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780744039887
  • DDC分類 641.66

Full Description

A meat feast awaits! Become an expert on buying, preparing and cooking meat.

From discovering why cuts matter to learning how to recognize top-quality meat, this is your one-stop, practical guide. It contains everything you've ever wanted to know about meat.

Inside the pages of this meat recipe book, you'll find:

   • A comprehensive course in preparing and cooking meat with over 250 recipes.
   • Recipes feature timing and temperature charts to help you create the perfect flavor, plus help you choose which herbs go with different dishes.
   • A unique "How to Butcher" section provides illustrated step-by-steps and focuses on cuts of meat that can be easily butchered at home.
   • Expert advice from butchers on the best cooking techniques, as well as tips on how to use a meat thermometer, how to test for "doneness" and how to experiment with flavor pairings.

Whether you want to learn how to slow-cook for maximum flavor or create the perfect Sunday roast, this cookbook has all the answers for meat lovers eager to try working with different meats and cuts. Get the best from your meat with step-by-step preparation and cooking techniques, and learn key home butchery skills, like needling, frenching, rolling and tying.

Find out everything there is to know about well-raised meat — where to buy it and why it tastes better. Cook more than 250 of the world's best poultry, pork, beef, lamb and game dishes like Jamaican Jerk Chicken, Portuguese Pork with Clams, Kerala Beef and Barbecued Moroccan Lamb. With The Meat Cookbook, you'll become a connoisseur in no time!

最近チェックした商品