食品保存技術の進歩<br>Progress in Food Preservation

個数:
電子版価格
¥38,473
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

食品保存技術の進歩
Progress in Food Preservation

  • ウェブストア価格 ¥60,376(本体¥54,888)
  • John Wiley & Sons Inc(2012/03発売)
  • 外貨定価 US$ 301.95
  • 【ウェブストア限定】サマー!ポイント5倍キャンペーン 対象商品(~7/21)※店舗受取は対象外
  • ポイント 2,740pt
  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 656 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780470655856
  • DDC分類 664

Full Description

This volume presents a wide range of new approaches aimed at improving the safety and quality of food products and agricultural commodities. Each chapter provides in-depth information on new and emerging food preservation techniques including those relating to decontamination, drying and dehydration, packaging innovations and the use of botanicals as natural preservatives for fresh animal and plant products. The 28 chapters, contributed by an international team of experienced researchers, are presented in five sections, covering:



Novel decontamination techniques
Novel preservation techniques
Active and atmospheric packaging
Food packaging
Mathematical modelling of food preservation processes
Natural preservatives

This title will be of great interest to food scientists and engineers based in food manufacturing and in research establishments. It will also be useful to advanced students of food science and technology.

最近チェックした商品