Techniques of Healthy Cooking (4TH)

個数:

Techniques of Healthy Cooking (4TH)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 560 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780470635438
  • DDC分類 641.5637

Full Description

Choosing a healthy eating pattern is vitally important, as diet directly influences health.  From The Culinary Institute of America, Techniques of Healthy Cooking is a comprehensive kitchen reference for understanding nutrition concepts, creating healthy eating patterns, developing healthy recipes and menus, and cooking healthy recipes.   From soups, salads, and appetizers to main dishes for breakfast, lunch, and dinner, there are nearly 500 recipes with more than 150 four-color photographs of ingredients, techniques, and finished dishes.

Contents

Acknowledgments xii

Preface xiii

Introduction xiv

1 HEALTHY EATING PATTERNS 1

2 HEALTHY INGREDIENTS 38

3 THE TECHNIQUES 98

4 DEVELOPING HEALTHY RECIPES AND MENUS 156

5 SOUPS, SALADS, AND APPETIZERS 190

6 MAIN DISHES FOR LUNCHES AND DINNERS 258

7 SIDE DISHES 340

8 BREAKFAST AND BEVERAGES 386

9 BAKED GOODS AND DESSERTS 408

10 CHEF'S PANTRY 442

APPENDIX: RECIPE ANALYSIS 482

RECOMMENDED RESOURCES AND READINGS 515

GLOSSARY 517

RECIPE INDEX 537

SUBJECT INDEX 556

最近チェックした商品