Bioactive Components for Functional Foods

個数:
  • ポイントキャンペーン

Bioactive Components for Functional Foods

  • ウェブストア価格 ¥37,452(本体¥34,048)
  • Academic Press Inc(2025/11発売)
  • 外貨定価 US$ 175.00
  • 読書週間 ポイント2倍キャンペーン 対象商品(~11/9)
  • ポイント 680pt
  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 450 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780443299834
  • DDC分類 664

Full Description

Bioactive Components for Functional Foods defines each chemical family of bioactives and collects many of the functional components described in foods and their implications on nutrition and health. It also discusses non-phytochemical components, such as probiotics, bioactive peptides, and fatty acids and their relationship to health. Readers will learn about the metabolism and bioavailability of bioactives, interactions with gut microbiota, interactions of probiotics as food ingredients with other food components, and more.

Readers will also find the latest marketing and regulatory issues for functional foods while learning about future trends of micro and nanoencapsulation, delivery systems, and nutraceuticals.

Contents

1. Introduction to functional foods
2. Phenolic compounds
3. Olive polyphenols
4. Phytoestrogens
5. Carotenoids
6. Fatty acids and bioactive lipids
7. Phytosterols
8. Dietary fiber as bioactive consituent: A long story behind and ahead
9. Bioactive peptides in the prevention of noncommunicable diseases
10. Organosulfur compounds
11. Miscellaneous compounds
12. Gut microbiome-based solutions for lifestyle-related disorders
13. Functional foods: Production, marketing, and regulatory issues
14. Future trends on functional foods

最近チェックした商品