食品の質を向上させるための戦略<br>Strategies to Improve the Quality of Foods (Developments in Food Quality and Safety)

個数:
電子版価格
¥24,459
  • 電子版あり

食品の質を向上させるための戦略
Strategies to Improve the Quality of Foods (Developments in Food Quality and Safety)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 386 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780443153464
  • DDC分類 664.06

Full Description

Strategies to Improve the Quality of Foods, Volume One in the Developments in Food Quality and Safety series explores salt, sugar and fat reduction, while also discussing natural alternatives and nitrate and nitrate salts. Enrichment of foods with prebiotics, probiotics and pos-biotics in food development is also explored. This series is the most up-to-date resource covering trend topics such as Advances in the analysis of toxic compounds and control of food poisoning; Food fraud, traceability and authenticity; Revalorization of agrifood industry; Natural antimicrobial compounds and application to improve the preservation of food; Non-thermal processing technologies in the food industry, and more.

Edited by Dr. José Manuel Lorenzo and authored by a team of global experts in the fields of Food Quality and Safety, this series provides comprehensive knowledge to food industry personals and scientists.

Contents

Section 1: Strategies for improving the nutritional quality of food
1. Sustainability and functional foods: Challenges and opportunities
2. New Technologies for Obtaining Health Foods
3. Salt reduction and replacers in food production
4. Sugar Reduction and Sweeteners to Improve Foods
5. Fat reduction and profile improvement in food products
6. Natural alternatives and use of nitrate and nitrate salts
7. Enrichment of foods with prebiotics

Section 2: Strategies to improve food safety
8. Probiotics as starter and non-starter cultures in fermented foods
9. Post-biotics in food development
10. Biological control of toxic microbial metabolites in in the reformulated food

Section 3: Innovations in food quality and safety
11. Bioactive peptides in the reformulated food
12. An overview of novel proteins in reformulated food
13. Market needs and consumer's preferences for healthier foods

最近チェックした商品