Engineering Properties of Agricultural Produce

個数:

Engineering Properties of Agricultural Produce

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 224 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780367635008
  • DDC分類 664.07

Full Description

The book will provide a fundamental understanding of engineering properties of agricultural produce and the knowledge of engineering properties are combined with agriculture. Each chapter in the book will be helpful for the students to understand the relationship between engineering properties of raw, semi-finished and processed food to obtain products with desired shelf-life and quality. This book discusses basic definitions, principles of engineering properties and their measurement methods with research findings. It will be helpful to the students for their self-study and to gain information how to analyze experimental data to generate practical information. It will also be helpful for students who deal with engineering properties in their research. Methods to measure these properties are also explained in details.

Note: T& F does not sell or distribute the Hardback in India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka. This title is co-published with New India Publishing Agency.

Contents

1. Physical Properties of Multi-Commodity Flour Biscuits 2.  Assessment of Physical Properties of Food Grains 3.  Evaluation of Physical and Frictional Properties of Green Peas 4.  Normal Water Soaking Depended Physical Properties of White Speckled Kidney Beans (Phaseolus vulgaris 5.  Cereal Grains: Frictional and Aerodynamic Properties 6. Rheological Properties of Dough 7. Dielectric Properties of Foods 8.  Thermal Properties of Foods  9.  Optical Properties: An Introduction and Application for  Quality Assessment of Fruits and Vegetables 10.  Properties of 11 Physical Properties of Food Materials   12.  Comparative Study on Physical Properties of  Different Varietal Tomatoes 13.  Engineering Properties of Garlic (Allium sativum L)  Bulbs and Cloves 14.  Physical Properties of Foods 15.  Rheological Properties of Cereal: Starch, Dough and 16.  Texture and Viscosity Measurements 17.  Properties of Developed Herbal Burfi 18.  Physico-Chemical Properties of Edible Oils and Fats 19.  Chemical and Medicinal Properties of Satavar and Safed Musli