Postharvest Management of Fresh Produce : Recent Advances

個数:
電子版価格
¥24,295
  • 電子版あり

Postharvest Management of Fresh Produce : Recent Advances

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 368 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780323911320
  • DDC分類 631.56

Full Description

Postharvest Management of Fresh Produce: Recent Advances critically addresses the latest issues, challenges, and technological advancements in postharvest management of fresh commodities, especially fruits, nuts, and vegetables. The book covers the intriguing correlation of preharvest treatments, maturity indices and postharvest operations that significantly affect the postharvest quality of fresh produce. Further topics include packaging, logistics and storage technologies, the role of microbial communities, and 'omics' strategies in postharvest disease management. Special attention is given to the latest trends of nanotechnology, internet of things (IoTs), and blockchain technologies in food supply chain management of perishable products.

The book is a great resource for young and experienced professionals in academia, industry, and UG/PG students to explore a diversified range of topics in postharvest strategies relevant to food processing, food technologies, agro-processing and quality control.

Contents

1. Preharvest treatments affecting postharvest quality of fresh produce
2. Maturity and harvesting issues on postharvest management of fruits and vegetables
3. Postharvest operations and its impact on shelf life and quality of fresh produce
4. Postharvest quality evaluation and assessment of fruits, nuts and vegetables
5. Packaging, logistics and storage strategies for minimizing postharvest decay of perishable commodities
6. Green and non-destructive technologies for postharvest management of fresh produce
7. Microbial diversity, monitoring and control during postharvest management of fruits and vegetables
8. Prevalence and etiology of postharvest fungal diseases in fresh produce
9. Ecofriendly strategies in postharvest disease management
10. Smart sensors for Monitoring and Diagnosis of postharvest losses during supply chain
11. Omics approaches in postharvest biology and food security
12. Recent advancements in smart and Intelligent packaging technologies
13. Nanotechnological interventions in postharvest management and food processing
14. Internet of things (IoTs) and blockchain technology in supply chain of horticulture crops

最近チェックした商品