Packaging Operations in the Food Industry : Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry (Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry)

個数:
  • 予約
  • ポイントキャンペーン

Packaging Operations in the Food Industry : Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry (Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry)

  • ウェブストア価格 ¥54,560(本体¥49,600)
  • Woodhead Publishing(2026/03発売)
  • 外貨定価 US$ 250.00
  • 【ウェブストア限定】ブラックフライデーポイント5倍対象商品(~11/24)※店舗受取は対象外
  • ポイント 2,480pt
  • 現在予約受付中です。出版後の入荷・発送となります。
    重要:表示されている発売日は予定となり、発売が延期、中止、生産限定品で商品確保ができないなどの理由により、ご注文をお取消しさせていただく場合がございます。予めご了承ください。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 480 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780128197691

Full Description

Packaging Operations in the Food Industry: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry explains the processing operations and equipment necessary for packaging of different food products including conventional and modern packaging techniques. These processes and unit operations are very important in the manufacture of various food products. Divided in four sections, "Principles of packaging ", "Different stages of packaging", "Different packaging operations", and "Novel packaging processes", all chapters emphasize basic texts relating to experimental, theoretical, computational, and/or applications of food engineering principles and the relevant processing equipment to packaging unit operations. Written by experts in the field of food engineering, in a simple and dynamic way, this book targets industrial Engineers working in the field of food processing and within food factories to make them more familiar with the particular food processing operations and equipment.

Contents

SECTION 1 Principles of packaging
1. Fundamentals of food packaging
2. Packaging materials
3. Production of packaging materials

SECTION 2 Different stages of packaging
4. Filling
5. Sealing/seaming
6. Labeling and Palletizing
7. Food packaging transportation and distribution

SECTION 3 Different packaging operations
8. Modified atmosphere packaging (MAP)
9. Controlled atmosphere packaging (CAP)
10. Vacuum packaging
11. Aseptic processing and packaging

SECTION 4 Novel packaging processes
12. Intelligent packaging
13. Active packaging
14. Bio-based packaging
15. Edible packaging and coatings
16. Nanocomposites and nano-based packaging

最近チェックした商品