Validating Preventive Food Safety and Quality Controls : An Organizational Approach to System Design and Implementation

個数:
電子版価格
¥21,138
  • 電子版あり

Validating Preventive Food Safety and Quality Controls : An Organizational Approach to System Design and Implementation

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 350 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780128109946
  • DDC分類 664.00289

Full Description

Validating Preventive Food Safety and Quality Controls: An Organizational Approach to System Design and Implementation is a how-to-guide for food industry personnel providing essential preventative control system guidance to help design and implement scientifically verifiable food safety controls in food processes. This reference includes proven tools and techniques to move positively towards the validating preventive control challenges that the food industry is facing, and helps implement compliance strategies to adhere to the food safety and modernization act requirements.

Contents

1. Background: Understanding common and assignable causes, laws, and costs2. Teams and teamwork for validating preventive food safety and quality control3. Environmental monitoring and sampling4. Developing a preventive controls plan: Food safety and quality5. Preventive system data analysis strategies for common and assignable causes6. Preventing cross-contamination through the supply chain7. Supplier preventive controls and solutions8. Cycle time analysis in preventive food safety and quality control practices9. Other critical preventive control issues, concepts and validation concerns10. Step-by-step implementation of your valid food safety and quality preventive control system11. Case study Chipotle: Common cause failures

最近チェックした商品