海産食品の真正性とトレーサビリティ<br>Seafood Authenticity and Traceability : A DNA-based Pespective

個数:
電子版価格
¥10,903
  • 電子版あり

海産食品の真正性とトレーサビリティ
Seafood Authenticity and Traceability : A DNA-based Pespective

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 198 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780128015926
  • DDC分類 664.94

Full Description

Seafood Authenticity and Traceability: a DNA-based Pespective is a concise reference showcasing the latest developments in the field. Written for those in food authenticity who may not have a technical molecular biology background, the book covers methods used for DNA analysis and an overview of their applications in fish and seafood, also providing reviews of the technology and processes for each method. It offers a practical and succinct overview of the relationship between accurate identification, traceability, sustainability, and safety of seafood, including an overview of the supply chain and the industry's need for improved traceability.

Contents

Chapter 1: Seafood Mislabeling Incidence and Impact
Chapter 2: Seafood Traceability and Consumer Choice
Chapter 3: Legal Framework for Seafood Authenticity and Traceability
Chapter 4: IUU Fishing and Impact on the Seafood Industry
Chapter 5: Tools for Seafood Identification
Chapter 6: Choosing the Most Appropriate Tool for Your Application
Chapter 7: Standardization of DNA-based Analysis
Chapter 8: Species Identification Using DNA Sequencing
Chapter 9: Species Identification Using Other Tools
Chapter 10: Population or Point of Origin Identification

最近チェックした商品