Microencapsulation and Microspheres for Food Applications

個数:
電子版価格
¥26,545
  • 電子版あり

Microencapsulation and Microspheres for Food Applications

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 434 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780128003503
  • DDC分類 664.07

Full Description

Microencapsulation and Microspheres for Food Applications is a solid reflection on the latest developments, challenges, and opportunities in this highly expanding field. This reference examines the various types of microspheres and microcapsules essential to those who need to develop stable and impermeable products at high acidic conditions. It's also important for the novel design of slow releasing active compound capsules.

Each chapter provides an in-depth account of controlled release technologies, evidence based abstracts, descriptions of chemical and physical principals, and key relevant facts relating to food applications. Written in an accessible manner, the book is a must have resource for scientists, researchers, and engineers.

Contents

Section 1: Microcapsules and microspheres produced for application in food
1. Microcapsules produced from zein
2. Microcapsules with protein fibril reinforced shells
3. Alginate nanocapsules prepared by internal or external gelation with nanoparticles
4. Cationic starch nanospheres
5. Nanoemulsion based delivery systems
6. Water-in-oil-in-water nanoencapsulation systems
7. Engineering hydrogel microspheres for healthy and tasty foods
8. Progress in applications of liposomes

Section 2: Methods to analyse structure, release properties, and stability
9. Stability and Permeability of Microcapsules for Controlled Drug Delivery from Dynamic NMR Microscopy
10. Determination of mechanical properties of microcapsules
11. Theoretical modeling of mechanical behavior and release properties of encapsulation systems

Section 3: Microencapsulation of food components
12. Microencapsulation of essential oils using spray drying technology
13. Microencapsulation of plant oils rich in alpha-linolenic acid: Effect of processing parameters
14. Food Applications of Microencapsulated Omega-3 Oils
15. Use of microencapsulated ingredients in bakery products: technological and nutritional aspects
16. Lipid Nanoparticles: delivery system for bioactive food compounds
17. Microencapsulation of sweeteners
18. Microencapsulation of grape seed extracts
19. Microencapsulation of natural antioxidant pigments
20. Encapsulation of probiotics in milk protein microcapsules

最近チェックした商品