Starch Degrading Enzymes From Bacillus Spp. : Production & Characterization (2018. 84 S. 220 mm)
  • 洋書

Starch Degrading Enzymes From Bacillus Spp. : Production & Characterization (2018. 84 S. 220 mm)  Paperback

Abbas, Naaz/ Ali, Syed Shahid

  • ウェブストア価格 ¥8,983(本体¥8,167)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2018発売)
  • ポイント 81pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Citric Acid from Aspergillus Niger : Fruit Peel Fermentation (2017. 76 S. 220 mm)
  • 洋書

Citric Acid from Aspergillus Niger : Fruit Peel Fermentation (2017. 76 S. 220 mm)  Paperback

Abbas, Naaz/ Ali, Sakhawat/ Safdar, Warda

  • ウェブストア価格 ¥8,983(本体¥8,167)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2017発売)
  • ポイント 81pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Extracellular Lipase Production from Bacillus Sp. Partial Purification : Bacillus From Pakistan (2016. 152 S. 220 mm)
  • 洋書

Extracellular Lipase Production from Bacillus Sp. Partial Purification : Bacillus From Pakistan (2016. 152 S. 220 mm)  Paperback

Mazhar, Haniya/ Abbas, Naaz/ Ali, Sakhawat

  • ウェブストア価格 ¥15,490(本体¥14,082)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2016発売)
  • ポイント 140pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。