Modeling Heat & Mass Transfer during Deep-Fat Frying : Deep-Fat Frying of Indian Dairy Product (Pantoa) (2017. 136 S. 220 mm)
  • 洋書

Modeling Heat & Mass Transfer during Deep-Fat Frying : Deep-Fat Frying of Indian Dairy Product (Pantoa) (2017. 136 S. 220 mm)  Paperback

Franklin, Magdaline Eljeeva Emerald/ Neethu, K. C.

  • ウェブストア価格 ¥14,547(本体¥13,225)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2017発売)
  • ポイント 132pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Preparation and Engineering Properties of Milk Cake (Chhana Podo) : Baked Dairy Product (2018. 108 S. 220 mm)
  • 洋書

Preparation and Engineering Properties of Milk Cake (Chhana Podo) : Baked Dairy Product (2018. 108 S. 220 mm)  Paperback

Franklin, Magdaline/ Kumari, Anu

  • ウェブストア価格 ¥14,287(本体¥12,989)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2018発売)
  • ポイント 129pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。