CENTESIMAL COMPOSITION OF FOODS: METHODS OF ANALYSIS : FOOD ANALYSIS (2023. 64 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

CENTESIMAL COMPOSITION OF FOODS: METHODS OF ANALYSIS : FOOD ANALYSIS (2023. 64 S. 220 mm)  Paperback

Doring Krumreich, Fernanda/Pereira Santos, Luis Fernandes

  • ウェブストア価格 ¥11,487(本体¥10,443)
  • OUR KNOWLEDGE PUBLISHING(2023発売)
  • ポイント 208pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
DYES FOR FOOD USE : NATURAL X ARTIFICIAL (2022. 52 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

DYES FOR FOOD USE : NATURAL X ARTIFICIAL (2022. 52 S. 220 mm)  Paperback

Martens Guimarã/es, Amanda/Doring Krumreich, Fernanda

  • ウェブストア価格 ¥11,487(本体¥10,443)
  • OUR KNOWLEDGE PUBLISHING(2022発売)
  • ポイント 208pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
MICROBIOLOGICAL CONTAMINATION OF FOODSTUFFS : MICROBIOLOGICAL CONTAMINATION OF FOOD: PREVENTION AND CONTROL (2021. 52 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

MICROBIOLOGICAL CONTAMINATION OF FOODSTUFFS : MICROBIOLOGICAL CONTAMINATION OF FOOD: PREVENTION AND CONTROL (2021. 52 S. 220 mm)  Paperback

Albert Lopez, Mylla/Doring Krumreich, Fernanda/Venancio, Renata

  • ウェブストア価格 ¥10,441(本体¥9,492)
  • OUR KNOWLEDGE PUBLISHING(2021発売)
  • ポイント 188pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。