Physiological studies on reducing the deleterious effects : in some fresh-cut vegetables (2011. 96 S.)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Physiological studies on reducing the deleterious effects : in some fresh-cut vegetables (2011. 96 S.)  Paperback

Atef, Mahmoud/ Mahmoud El Gizawy, Ahmad/ Mohamed Galal El-Din Ali, Hussein

  • ウェブストア価格 ¥12,822(本体¥11,657)
  • VDM VERLAG DR. MÜLLER(2011発売)
  • ポイント 232pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Physiology of Color Changes of Fresh-Cut Vegetables during Storage (2014. 132 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Physiology of Color Changes of Fresh-Cut Vegetables during Storage (2014. 132 S. 220 mm)  Paperback

Atef, Mahmoud/ Ali, Hussein/ El-Gizawy, Ahmad

  • ウェブストア価格 ¥17,768(本体¥16,153)
  • SCHOLAR'S PRESS(2014発売)
  • ポイント 322pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。