Mastering Pizza : The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone
  • 洋書
  • 電子版あり

Mastering Pizza : The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone  Hardcover,  言語:ENG

Vetri, Marc/ Joachim, David

  • ウェブストア価格 ¥5,504(本体¥5,004)
  • Ten Speed Press(2018/08発売)
  • ポイント 50pt
  • 海外取次在庫
Mastering Bread : The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry
  • 洋書
  • 電子版あり

Mastering Bread : The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry  Hardcover,  言語:ENG

Vetri, Marc/ McWilliams, Claire Kopp

  • ウェブストア価格 ¥5,965(本体¥5,423)
  • Ten Speed Press(2020/10発売)
  • ポイント 54pt
  • 海外取次在庫
Rustic Italian Food : [A Cookbook]
  • 洋書
  • 電子版あり

Rustic Italian Food : [A Cookbook]  Hardcover,  言語:ENG

Vetri, Marc/ Joachim, David

  • ウェブストア価格 ¥6,883(本体¥6,258)
  • Ten Speed Press(2011/11発売)
  • ポイント 62pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
The Pasta Book : Recipes, Techniques, Inspiration
  • 洋書
  • 予約

The Pasta Book : Recipes, Techniques, Inspiration  Hardcover,  言語:ENG

Vetri, Marc/ Joachim, David

  • ウェブストア価格 ¥7,471(本体¥6,792)
  • Random House Inc(2025/11発売)
  • ポイント 67pt
  • ご予約受付中。出版後の入荷・発送
Mastering Pasta : The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]
  • 洋書
  • 電子版あり

Mastering Pasta : The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]  Hardcover,  言語:ENG

Vetri, Marc/ Joachim, David

  • ウェブストア価格 ¥5,504(本体¥5,004)
  • Ten Speed Press(2015/03発売)
  • ポイント 50pt
  • 海外取次在庫