The Elements of Cooking : Translating the Chef's Craft for Every Kitchen
  • 洋書

The Elements of Cooking : Translating the Chef's Craft for Every Kitchen  Hardcover,  言語:ENG

Ruhlman, Michael/ Bourdain, Anthony (INT)

  • ウェブストア価格 ¥4,720(本体¥4,291)
  • Scribner Book Company(2007/11発売)
  • ポイント 42pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
The Fat Kitchen : How to Render, Cure & Cook with Lard, Tallow & Poultry Fat
  • 洋書

The Fat Kitchen : How to Render, Cure & Cook with Lard, Tallow & Poultry Fat  Paperback,  言語:ENG

Chesman, Andrea/ Ruhlman, Michael (FRW)

  • ウェブストア価格 ¥4,579(本体¥4,163)
  • Storey Publishing LLC(2018/11発売)
  • ポイント 41pt
  • 海外取次在庫
Ruhlman's Twenty: 20 Techniques 100 Recipes a Cook's Manifesto
  • 洋書

Ruhlman's Twenty: 20 Techniques 100 Recipes a Cook's Manifesto  Hardcover,  言語:ENG

Ruhlman, Michael/ Turner Ruhlman, Donna (PHT)

  • ウェブストア価格 ¥7,834(本体¥7,122)
  • Chronicle Books(2011/08発売)
  • ポイント 71pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)