Salt, Fat, Acid, Heat : Mastering the Elements of Good Cooking
  • 洋書

Salt, Fat, Acid, Heat : Mastering the Elements of Good Cooking  Hardcover,  言語:ENG

Nosrat, Samin/ MacNaughton, Wendy (ILT)/ Pollan, Michael (INT)

  • ウェブストア価格 ¥9,244(本体¥8,404)
  • Canongate Books(2017/08発売)
  • ポイント 84pt
  • 海外取次在庫
The Art of Fermentation : New York Times Bestseller
  • 洋書
  • 電子版あり

The Art of Fermentation : New York Times Bestseller  Hardcover,  言語:ENG

Katz, Sandor Ellix/ Pollan, Michael (FRW)

  • ウェブストア価格 ¥7,332(本体¥6,666)
  • Chelsea Green Publishing Co(2012/05発売)
  • ポイント 66pt
  • 海外取次在庫
The Omnivore's Dilemma : The Search for a Perfect Meal in a Fast-Food World (reissued)
  • 洋書

The Omnivore's Dilemma : The Search for a Perfect Meal in a Fast-Food World (reissued)  Paperback,  言語:ENG

Pollan, Michael

  • ウェブストア価格 ¥3,848(本体¥3,499)
  • Bloomsbury Publishing PLC(2011/01発売)
  • ポイント 34pt
  • 海外取次在庫
マイケル・ポ-ラン『人間は料理をする』(原書)<br>Cooked : A Natural History of Transformation
  • 洋書

マイケル・ポ-ラン『人間は料理をする』(原書)
Cooked : A Natural History of Transformation
 Paperback,  言語:ENG

Pollan, Michael

  • ウェブストア価格 ¥2,821(本体¥2,565)
  • Penguin Books Ltd(2014/04発売)
  • ポイント 25pt
  • 海外取次在庫
マイケル・ポ-ラン『人間は料理をする』(原書)<br>Cooked : A Natural History of Transformation
  • 洋書

マイケル・ポ-ラン『人間は料理をする』(原書)
Cooked : A Natural History of Transformation
 Paperback,  言語:ENG

Pollan, Michael

  • ウェブストア価格 ¥3,487(本体¥3,170)
  • Penguin USA(2014/04発売)
  • ポイント 31pt
  • 海外取次在庫