The Elements of Dessert
  • 洋書

The Elements of Dessert  Hardcover,  言語:ENG

Migoya, Francisco/ Fink, Ben (PHT)

  • ウェブストア価格 ¥11,931(本体¥10,847)
  • John Wiley & Sons Inc(2012/10発売)
  • ポイント 108pt
  • 海外取次在庫
The Modern Cafe 2nd Ed + Visual Food Lovers Guide (HAR/PAP)
  • 洋書

The Modern Cafe 2nd Ed + Visual Food Lovers Guide (HAR/PAP)  Hardcover,  言語:ENG

Migoya, Francisco J.

  • ウェブストア価格 ¥56,023(本体¥50,930)
  • John Wiley & Sons Inc(2010/05発売)
  • ポイント 509pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
The Modern Cafe
  • 洋書

The Modern Cafe  Hardcover,  言語:ENG

Migoya, Francisco J./ Culinary Institute of America (COR)/ Fink, Ben (

  • ウェブストア価格 ¥52,829(本体¥48,027)
  • John Wiley & Sons Inc(2009/12発売)
  • ポイント 480pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Frozen Desserts : Instructor's Manual
  • 洋書

Frozen Desserts : Instructor's Manual  Paperback,  言語:ENG

Migoya, Francisco J.

  • John Wiley & Sons Ltd(2008/08発売)
  • ご注文いただけません
Frozen Desserts
  • 洋書

Frozen Desserts  Hardcover,  言語:ENG

Migoya, Francisco

  • ウェブストア価格 ¥12,289(本体¥11,172)
  • John Wiley & Sons Inc(2008/08発売)
  • ポイント 111pt
  • 海外取次在庫