Image and video text recognition using convolutional neural networks : Study of new CNNs architectures for binarization, segmentation and recognition of text images (2011. 156 S. 220 mm)
  • 洋書

Image and video text recognition using convolutional neural networks : Study of new CNNs architectures for binarization, segmentation and recognition of text images (2011. 156 S. 220 mm)  Paperback

Saidane, Zohra

  • ウェブストア価格 ¥15,354(本体¥13,959)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2011発売)
  • ポイント 139pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Dynamik der Milchsäurebakterien während der Reifung von lokalem Käse : Untersuchung von im J'ben Elgafs, einem algerischen Käse aus Rohmilch von lokalen Kühen (2025. 164 S. 220 mm)
  • 洋書

Dynamik der Milchsäurebakterien während der Reifung von lokalem Käse : Untersuchung von im J'ben Elgafs, einem algerischen Käse aus Rohmilch von lokalen Kühen (2025. 164 S. 220 mm)  Paperback

Saidane, Zohra

  • ウェブストア価格 ¥22,095(本体¥20,087)
  • OMNISCRIPTUM; VERLAG UNSER WISSEN(2025発売)
  • ポイント 200pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Dinámica de las bacterias lácticas durante la maduración del queso local : Estudio de en el J'ben Elgafs, queso argelino elaborado con leche cruda de vacas locales (2025. 160 S. 220 mm)
  • 洋書

Dinámica de las bacterias lácticas durante la maduración del queso local : Estudio de en el J'ben Elgafs, queso argelino elaborado con leche cruda de vacas locales (2025. 160 S. 220 mm)  Paperback

Saidane, Zohra

  • ウェブストア価格 ¥22,095(本体¥20,087)
  • OMNISCRIPTUM; EDITIONS NOTRE SAVOIR(2025発売)
  • ポイント 200pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Dynamique des bactéries lactiques durant l'affinage du fromage local
  • 洋書

Dynamique des bactéries lactiques durant l'affinage du fromage local  Paperback

Saidane, Zohra

  • ウェブストア価格 ¥21,069(本体¥19,154)
  • Editions Universitaires Europeennes(2025/06発売)
  • ポイント 191pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Dynamics of lactic acid bacteria during local cheese ripening : Study of in J'ben Elgafs, an Algerian cheese made from raw milk from local cows (2025. 152 S. 220 mm)
  • 洋書

Dynamics of lactic acid bacteria during local cheese ripening : Study of in J'ben Elgafs, an Algerian cheese made from raw milk from local cows (2025. 152 S. 220 mm)  Paperback

Saidane, Zohra

  • ウェブストア価格 ¥22,095(本体¥20,087)
  • OUR KNOWLEDGE PUBLISHING(2025発売)
  • ポイント 200pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Dinâmica das bactérias lácticas durante a maturação do queijo local : Estudo das no J'ben Elgafs, queijo argelino produzido a partir de leite cru de vacas locais (2025. 160 S. 220 mm)
  • 洋書

Dinâmica das bactérias lácticas durante a maturação do queijo local : Estudo das no J'ben Elgafs, queijo argelino produzido a partir de leite cru de vacas locais (2025. 160 S. 220 mm)  Paperback

Saidane, Zohra

  • ウェブストア価格 ¥22,095(本体¥20,087)
  • OMNISCRIPTUM; EDIÇÕES NOSSO CONHECIMENTO(2025発売)
  • ポイント 200pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Dynamika bakterii kwasu mlekowego podczas dojrzewania lokalnego sera : Badanie w J'ben Elgafs, algierskim serze wytwarzanym z surowego mleka lokalnych krów (2025. 160 S. 220 mm)
  • 洋書

Dynamika bakterii kwasu mlekowego podczas dojrzewania lokalnego sera : Badanie w J'ben Elgafs, algierskim serze wytwarzanym z surowego mleka lokalnych krów (2025. 160 S. 220 mm)  Paperback

Saidane, Zohra

  • ウェブストア価格 ¥22,095(本体¥20,087)
  • WYDAWNICTWO NASZA WIEDZA(2025発売)
  • ポイント 200pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Dynamique de la flore lactique lors de la maturation du fromage local
  • 洋書

Dynamique de la flore lactique lors de la maturation du fromage local  Paperback

Saidane, Zohra

  • ウェブストア価格 ¥21,069(本体¥19,154)
  • Editions Universitaires Europeennes(2025/08発売)
  • ポイント 191pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。