Low-Temperature Processing of Food Products : Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
  • 洋書
  • 電子版あり

Low-Temperature Processing of Food Products : Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry  Paperback,  言語:ENG

Jafari, Seid Mahdi/ Rostamabadi, Hadis

  • ウェブストア価格 ¥52,448(本体¥47,680)
  • Woodhead Publishing(2024/04発売)
  • ポイント 476pt
  • 海外取次在庫
Non-thermal Processing of Major Food Macromolecules
  • 洋書

Non-thermal Processing of Major Food Macromolecules  Paperback,  言語:ENG

Falsafi, Seid Reza (EDT)/ Rostamabadi, Hadis (EDT)/ Rastogi, Navin Kumar (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥36,713(本体¥33,376)
  • Academic Press Inc(2025/06発売)
  • ポイント 333pt
  • 海外取次在庫
Electrospinning and Electrospraying Encapsulation of Food Bioactive Compounds
  • 洋書

Electrospinning and Electrospraying Encapsulation of Food Bioactive Compounds  Paperback,  言語:ENG

Rostamabadi, Hadis (EDT)/ Falsafi, Seid Reza (EDT)/ Luo, Yangchao (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥31,468(本体¥28,608)
  • Academic Press Inc(2025/05発売)
  • ポイント 286pt
  • 海外取次在庫