食品加工技術イノベーション:総合レビュー(全3巻)<br>Innovative Food Processing Technologies : A Comprehensive Review
  • 洋書

食品加工技術イノベーション:総合レビュー(全3巻)
Innovative Food Processing Technologies : A Comprehensive Review
 言語:ENG

Muthukumarappan, Kasiviswanathan (EDT)/ Knoerzer, Kai (EDT)

  • Elsevier Science Publishing Co Inc(2020/08発売)
  • ご注文いただけません
Extrusion Cooking for Food and Feed : Biochemistry, Technology, and Applications
  • 洋書
  • 予約

Extrusion Cooking for Food and Feed : Biochemistry, Technology, and Applications  Paperback,  言語:ENG

Das, Amit Baran (EDT)/ Singha, Poonam (EDT)/ Muthukumarappan, Kasiviswanathan (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥31,046(本体¥28,224)
  • Academic Press Inc(2026/01発売)
  • ポイント 282pt
  • ご予約受付中。出版後の入荷・発送
15th International Congress on Agricultural Mechanization and Energy in Agriculture : ANKAgEng'2023 (Lecture Notes in Civil Engineering)
  • 洋書

15th International Congress on Agricultural Mechanization and Energy in Agriculture : ANKAgEng'2023 (Lecture Notes in Civil Engineering)  Hardcover

Cavallo, Eugenio (EDT)/ Auat Cheein, Fernando (EDT)/ Marinello, Francesco (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥78,647(本体¥71,498)
  • Springer International Publishing AG(2024/01発売)
  • ポイント 714pt
  • 海外取次在庫