食の歴史(英訳)<br>Food : A Culinary History (European Perspectives: A Series in Social Thought and Cultural Criticism)
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食の歴史(英訳)
Food : A Culinary History (European Perspectives: A Series in Social Thought and Cultural Criticism)
 Paperback,  言語:ENG

Flandrin, Jean-Louis (EDT)/ Montanari, Massimo (EDT)/ Sonnenfeld, Albert (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥4,764(本体¥4,331)
  • Columbia University Press(2013/05発売)
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マッシモ・モンタナーリ著/チーズと洋梨:中世イタリアのことわざから始まる食文化史の旅(英訳)<br>Cheese, Pears, and History in a Proverb (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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マッシモ・モンタナーリ著/チーズと洋梨:中世イタリアのことわざから始まる食文化史の旅(英訳)
Cheese, Pears, and History in a Proverb (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Paperback,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Brombert, Beth A. (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥5,456(本体¥4,960)
  • Columbia University Press(2012/07発売)
  • ポイント 49pt
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チーズと洋梨:中世イタリアのことわざから始まる食文化史の旅(英訳)<br>Cheese, Pears, and History in a Proverb (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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チーズと洋梨:中世イタリアのことわざから始まる食文化史の旅(英訳)
Cheese, Pears, and History in a Proverb (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Hardcover,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Brombert, Beth A. (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥18,550(本体¥16,864)
  • Columbia University Press(2010/08発売)
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イタリア料理の歴史(英訳)<br>Italian Cuisine : A Cultural History (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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イタリア料理の歴史(英訳)
Italian Cuisine : A Cultural History (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Hardcover,  言語:ENG

Capatti, Alberto/ Montanari, Massimo/ O'Healy, Aine (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥9,165(本体¥8,332)
  • Columbia University Press(2003/09発売)
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マッシモ・モンタナーリ著/食は文化だ(英訳)<br>Food Is Culture (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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マッシモ・モンタナーリ著/食は文化だ(英訳)
Food Is Culture (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Hardcover,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Sonnenfeld, Albert (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥8,197(本体¥7,452)
  • Columbia University Press(2006/11発売)
  • ポイント 74pt
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マッシモ・モンタナーリ著/食と文化をめぐる小話集(英訳)<br>Let the Meatballs Rest : And Other Stories about Food and Culture (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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マッシモ・モンタナーリ著/食と文化をめぐる小話集(英訳)
Let the Meatballs Rest : And Other Stories about Food and Culture (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Hardcover,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Brombert, Beth Archer (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥5,475(本体¥4,978)
  • Columbia University Press(2012/12発売)
  • ポイント 49pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
マッシモ・モンタナーリ著/食と文化をめぐる小話集(英訳)<br>Let the Meatballs Rest : And Other Stories about Food and Culture (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
  • 洋書

マッシモ・モンタナーリ著/食と文化をめぐる小話集(英訳)
Let the Meatballs Rest : And Other Stories about Food and Culture (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Paperback,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Brombert, Beth Archer (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥5,673(本体¥5,158)
  • Columbia University Press(2015/01発売)
  • ポイント 51pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
マッシモ・モンタナーリ著/イタリアの食とアイデンティティ(英訳)<br>Italian Identity in the Kitchen, or Food and the Nation (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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マッシモ・モンタナーリ著/イタリアの食とアイデンティティ(英訳)
Italian Identity in the Kitchen, or Food and the Nation (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Hardcover,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Brombert, Beth A. (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥6,831(本体¥6,210)
  • Columbia University Press(2013/07発売)
  • ポイント 62pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
マッシモ・モンタナーリ著/中世の味覚:食物、調理と食卓(英訳)<br>Medieval Tastes : Food, Cooking, and the Table (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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マッシモ・モンタナーリ著/中世の味覚:食物、調理と食卓(英訳)
Medieval Tastes : Food, Cooking, and the Table (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Hardcover,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Brombert, Beth Archer (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥9,165(本体¥8,332)
  • Columbia University Press(2015/03発売)
  • ポイント 83pt
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マッシモ・モンタナーリ著/中世の味覚:食物、調理と食卓(英訳)<br>Medieval Tastes : Food, Cooking, and the Table (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
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マッシモ・モンタナーリ著/中世の味覚:食物、調理と食卓(英訳)
Medieval Tastes : Food, Cooking, and the Table (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
 Paperback,  言語:ENG

Montanari, Massimo/ Brombert, Beth Archer (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥6,110(本体¥5,555)
  • Columbia University Press(2018/02発売)
  • ポイント 55pt
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