Mastering Pizza : The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone
  • 洋書
  • 電子版あり

Mastering Pizza : The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone  Hardcover,  言語:ENG

Vetri, Marc/ Joachim, David

  • ウェブストア価格 ¥5,689(本体¥5,172)
  • Ten Speed Press(2018/08発売)
  • ポイント 51pt
  • 海外取次在庫
Brand Leadership
  • 洋書

Brand Leadership  Paperback,  言語:ENG

Aaker, David A./ Joachimsthaler, Erich

  • ウェブストア価格 ¥2,849(本体¥2,590)
  • Simon & Schuster Ltd(2009/10発売)
  • ポイント 25pt
  • 海外取次在庫
Mastering Pasta : The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]
  • 洋書
  • 電子版あり

Mastering Pasta : The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]  Hardcover,  言語:ENG

Vetri, Marc/ Joachim, David

  • ウェブストア価格 ¥6,259(本体¥5,690)
  • Ten Speed Press(2015/03発売)
  • ポイント 56pt
  • 海外取次在庫
Science of Good Food
  • 洋書

Science of Good Food  Paperback,  言語:ENG

Joachim, David/ Schloss, Andrew

  • ウェブストア価格 ¥8,120(本体¥7,382)
  • Robert Rose Inc(2008/01発売)
  • ポイント 73pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
The Food Substitutions Bible : 8,000 Substitutions for Ingredients, Equipment & Techniques (3RD)
  • 洋書

The Food Substitutions Bible : 8,000 Substitutions for Ingredients, Equipment & Techniques (3RD)  Hardcover,  言語:ENG

Joachim, David/ Isabella, Emily (ILT)/ Lopez-Alt, J Kenji (FRW)

  • ウェブストア価格 ¥9,476(本体¥8,615)
  • Robert Rose Inc(2022/09発売)
  • ポイント 86pt
  • 海外取次在庫
Perfect Light Desserts : Fabulous Cakes, Cookies, Pies, and More Made Wit h Real Butter, Sugar, Flour, and Eggs, All under 300 Calories Per
  • 洋書

Perfect Light Desserts : Fabulous Cakes, Cookies, Pies, and More Made Wit h Real Butter, Sugar, Flour, and Eggs, All under 300 Calories Per  Hardcover,  言語:ENG

Malgieri, Nick/ Joachim, David

  • ウェブストア価格 ¥6,087(本体¥5,534)
  • HarperCollins(2006/10発売)
  • ポイント 55pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Aesthetics of the Margins / the Margins of Aesthetics : Wild Art Explained
  • 洋書

Aesthetics of the Margins / the Margins of Aesthetics : Wild Art Explained  Hardcover,  言語:ENG

Carrier, David/ Pissarro, Joachim

  • ウェブストア価格 ¥8,120(本体¥7,382)
  • Pennsylvania State University Press(2018/12発売)
  • ポイント 73pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Eating Italy : A Chef's Culinary Adventure
  • 洋書

Eating Italy : A Chef's Culinary Adventure

Joachim, David/Michaud, Jeff

  • Running Press Adult(2013/09発売)
  • ご注文いただけません
Brand Leadership : Building Assets in an Information Economy
  • 洋書

Brand Leadership : Building Assets in an Information Economy  Hardcover,  言語:ENG

Aaker, David A./ Joachimsthaler, Erich

  • Free Press(2000/07発売)
  • ご注文いただけません
Wild Art
  • 洋書

Wild Art  Hardcover,  言語:ENG

Pissarro, Joachim/ Carrier, David

  • ウェブストア価格 ¥8,120(本体¥7,382)
  • Phaidon Press Ltd(2013/10発売)
  • ポイント 73pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)