Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing : From Fundamental to Industrial Applications (Food Engineering Series)
  • 洋書

Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing : From Fundamental to Industrial Applications (Food Engineering Series)  Paperback,  言語:ENG

Allaf, Tamara (EDT)/ Allaf, Karim (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥22,919(本体¥20,836)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2016/08発売)
  • ポイント 208pt
  • 海外取次在庫
Impact Of Hydro-thermo Mechanical Process On Cactus Pear Peel Snacks (2014. 208 S. 220 mm)
  • 洋書

Impact Of Hydro-thermo Mechanical Process On Cactus Pear Peel Snacks (2014. 208 S. 220 mm)  Paperback

Namir, Mohammad/ Mounir, Sabah/ Allaf, Karim

  • ウェブストア価格 ¥17,787(本体¥16,170)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2014発売)
  • ポイント 161pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Spiruline comme marqueur de dépollution des effluents industriels
  • 洋書

Spiruline comme marqueur de dépollution des effluents industriels  Paperback

Besombes, Colette/ Allaf, Karim/ Djilali, Adiba Benahmed

  • ウェブストア価格 ¥5,759(本体¥5,236)
  • Generis Publishing(2020/12発売)
  • ポイント 52pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。