The Great Gelatin Revival : Savory Aspics, Jiggly Shots, and Outrageous Desserts
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The Great Gelatin Revival : Savory Aspics, Jiggly Shots, and Outrageous Desserts  Paperback,  言語:ENG

Albala, Ken

  • ウェブストア価格 ¥5,423(本体¥4,930)
  • University of Illinois Press(2023/01発売)
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The Lost Arts of Hearth and Home : The Happy Luddite's Guide to Self-Sufficiency
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The Lost Arts of Hearth and Home : The Happy Luddite's Guide to Self-Sufficiency  Hardcover,  言語:ENG

Albala, Ken/ Henderson, Rosanna Nafziger

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食品ビジネス百科事典<br>The Business of Food : Encyclopedia of the Food and Drink Industries
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食品ビジネス百科事典
The Business of Food : Encyclopedia of the Food and Drink Industries
 Hardcover,  言語:ENG

Allen, Gary (EDT)/ Albala, Ken (EDT)/ Nestle, Marion (FRW)

  • ウェブストア価格 ¥21,318(本体¥19,380)
  • Greenwood Pub Group(2007/10発売)
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世界の食文化百科事典(全4巻)<br>Food Cultures of the World Encyclopedia : [4 volumes]
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世界の食文化百科事典(全4巻)
Food Cultures of the World Encyclopedia : [4 volumes]
 言語:ENG

Albala, Ken (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥90,862(本体¥82,602)
  • Greenwood Press(2011/05発売)
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The Banquet : Dining in the Great Courts of Late Renaissance Europe
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The Banquet : Dining in the Great Courts of Late Renaissance Europe  Paperback,  言語:ENG

Albala, Ken

  • University of Illinois Press(2017/08発売)
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Noodle Soup : Recipes, Techniques, Obsession
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Noodle Soup : Recipes, Techniques, Obsession  Paperback,  言語:ENG

Albala, Ken

  • ウェブストア価格 ¥4,258(本体¥3,871)
  • University of Illinois Press(2017/12発売)
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近代初期ヨーロッパにおける食物<br>Food in Early Modern Europe
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近代初期ヨーロッパにおける食物
Food in Early Modern Europe
 Hardcover,  言語:ENG

Albala, Ken

  • ウェブストア価格 ¥14,488(本体¥13,171)
  • Greenwood Press(2003/02発売)
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Cooking in Europe, 1250-1650
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Cooking in Europe, 1250-1650  Hardcover,  言語:ENG

Albala, Ken

  • ウェブストア価格 ¥11,382(本体¥10,348)
  • Greenwood Press(2006/06発売)
  • ポイント 103pt
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The Banquet : Dining in the Great Courts of Late Renaissance Europe
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The Banquet : Dining in the Great Courts of Late Renaissance Europe  Hardcover,  言語:ENG

Albala, Ken

  • ウェブストア価格 ¥9,313(本体¥8,467)
  • University of Illinois Press(2007/03発売)
  • ポイント 84pt
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アメリカ歴史学会による食の歴史必携ガイド<br>Food in Time and Place : The American Historical Association Companion to Food History
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アメリカ歴史学会による食の歴史必携ガイド
Food in Time and Place : The American Historical Association Companion to Food History
 Hardcover,  言語:ENG

Freedman, Paul (EDT)/ Chaplin, Joyce E. (EDT)/ Albala, Ken (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥19,662(本体¥17,875)
  • University of California Press(2014/10発売)
  • ポイント 178pt
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