Raw Milk Microbiological Quality : Influence of the development of G(-) psychrotrophic bacteria on the microbiological quality of raw milk (2023. 52 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Raw Milk Microbiological Quality : Influence of the development of G(-) psychrotrophic bacteria on the microbiological quality of raw milk (2023. 52 S. 220 mm)  Paperback

Mankai, Mé/lika/Bouacida, Saoussen

  • ウェブストア価格 ¥11,424(本体¥10,386)
  • OUR KNOWLEDGE PUBLISHING(2023発売)
  • ポイント 515pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Food preservation : Biological food preservation techniques (2023. 52 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Food preservation : Biological food preservation techniques (2023. 52 S. 220 mm)  Paperback

Mankai, Mé/lika/Bouacida, Saoussen

  • ウェブストア価格 ¥11,424(本体¥10,386)
  • OUR KNOWLEDGE PUBLISHING(2023発売)
  • ポイント 515pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。