Podejście oparte na MapReduce do najdluższej wspólnej podsekwencji w sekwencjach biologicznych
  • 洋書

Podejście oparte na MapReduce do najdluższej wspólnej podsekwencji w sekwencjach biologicznych  Paperback

Bohara, Jnaneshwar/ Joshi, Shashidhar Ram

  • ウェブストア価格 ¥9,859(本体¥8,963)
  • Wydawnictwo Nasza Wiedza(2025/09発売)
  • ポイント 89pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Abordagem baseada em MapReduce para a sequência comum mais longa em biosequências
  • 洋書

Abordagem baseada em MapReduce para a sequência comum mais longa em biosequências  Paperback

Bohara, Jnaneshwar/ Joshi, Shashidhar Ram

  • ウェブストア価格 ¥9,859(本体¥8,963)
  • Edicoes Nosso Conhecimento(2025/09発売)
  • ポイント 89pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Aesthetic and Regenerative Gynecology
  • 洋書

Aesthetic and Regenerative Gynecology  Paperback,  言語:ENG

Jindal, Preeti (EDT)/ Malhotra, Narendra (EDT)/ Joshi, Shashi (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥25,172(本体¥22,884)
  • Springer Verlag, Singapore(2023/01発売)
  • ポイント 228pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Aesthetic and Regenerative Gynecology
  • 洋書

Aesthetic and Regenerative Gynecology  Hardcover,  言語:ENG

Jindal, Preeti (EDT)/ Malhotra, Narendra (EDT)/ Joshi, Shashi (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥36,282(本体¥32,984)
  • Springer Verlag, Singapore(2022/01発売)
  • ポイント 329pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Last Durbar
  • 洋書

Last Durbar  Paperback,  言語:ENG

Joshi, Shashi

  • Roli Books Pvt Ltd(2006/12発売)
  • ご注文いただけません
Turmeric (Curcuma longa): A natural source of edible yellow colour : Processing technology, Physico-chemical properties, Product formulation, Consumer acceptability and Market potential (2011. 208 S. 220 mm)
  • 洋書

Turmeric (Curcuma longa): A natural source of edible yellow colour : Processing technology, Physico-chemical properties, Product formulation, Consumer acceptability and Market potential (2011. 208 S. 220 mm)  Paperback

Joshi, Priyanka/ Jain, Shashi

  • ウェブストア価格 ¥19,769(本体¥17,972)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2011発売)
  • ポイント 179pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Kurkuma (Curcuma longa): Naturalne zródlo jadalnego zóltego koloru : Technologia przetwarzania, wlasciwosci fizykochemiczne, sklad produktu, akceptowalnosc przez konsumentów i potencjal rynkowy (2022. 204 S. 220 mm)
  • 洋書

Kurkuma (Curcuma longa): Naturalne zródlo jadalnego zóltego koloru : Technologia przetwarzania, wlasciwosci fizykochemiczne, sklad produktu, akceptowalnosc przez konsumentów i potencjal rynkowy (2022. 204 S. 220 mm)  Paperback

Joshi, Priyanka/Jain, Shashi

  • ウェブストア価格 ¥12,161(本体¥11,056)
  • WYDAWNICTWO NASZA WIEDZA(2022発売)
  • ポイント 110pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Kurkuma (Curcuma longa): Een natuurlijke bron van eetbare gele kleur : Verwerkingstechnologie, fysisch-chemische eigenschappen, productformulering, aanvaardbaarheid voor de consument en marktpotentieel (2022. 208 S. 220 mm)
  • 洋書

Kurkuma (Curcuma longa): Een natuurlijke bron van eetbare gele kleur : Verwerkingstechnologie, fysisch-chemische eigenschappen, productformulering, aanvaardbaarheid voor de consument en marktpotentieel (2022. 208 S. 220 mm)  Paperback

Joshi, Priyanka/Jain, Shashi

  • ウェブストア価格 ¥12,161(本体¥11,056)
  • UITGEVERIJ ONZE KENNIS(2022発売)
  • ポイント 110pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Effect of environment on growth and yield of Indian bean (2015. 120 S. 220 mm)
  • 洋書

Effect of environment on growth and yield of Indian bean (2015. 120 S. 220 mm)  Paperback

Joshi, Shashi Kiran/ Rahevar, Hemrajsinh/ Patel, Babubhai

  • ウェブストア価格 ¥13,737(本体¥12,489)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2015発売)
  • ポイント 124pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
IoT Based Smart Solar Crop Monitoring System (2021. 56 S. 220 mm)
  • 洋書

IoT Based Smart Solar Crop Monitoring System (2021. 56 S. 220 mm)  Paperback

Joshi, Khushi/Joshi, Maitrayee/Patil, Shashikant

  • ウェブストア価格 ¥11,486(本体¥10,442)
  • SCHOLAR'S PRESS(2021発売)
  • ポイント 104pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。