飲食店とホスピタリティ産業の持続可能性<br>The Sustainable Chef : The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

飲食店とホスピタリティ産業の持続可能性
The Sustainable Chef : The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality
 言語:ENG

Gössling, Stefan/Hall, C. Michael

  • 価格 ¥8,085(本体¥7,350)
  • Routledge(2021/12/09発売)
  • ポイント 2,190pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
ツーリズムとグローバルな環境変化<br>Tourism and Global Environmental Change : Ecological, Economic, Social and Political Interrelationships
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

ツーリズムとグローバルな環境変化
Tourism and Global Environmental Change : Ecological, Economic, Social and Political Interrelationships
 言語:ENG

Gössling, Stefan (EDT)/Hall, Michael C. (EDT)

  • 価格 ¥0(本体¥0)
  • Routledge(2006/06/07発売)
持続可能なツーリズムの将来<br>Sustainable Tourism Futures : Perspectives on Systems, Restructuring and Innovations
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

持続可能なツーリズムの将来
Sustainable Tourism Futures : Perspectives on Systems, Restructuring and Innovations
 言語:ENG

Gössling, Stefan (EDT)/Hall, C. Michael (EDT)/Weaver, David (EDT)

  • 価格 ¥10,858(本体¥9,871)
  • Routledge(2009/01/13発売)
  • ポイント 2,940pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
食、ツーリズムと地域開発<br>Food Tourism and Regional Development : Networks, products and trajectories
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

食、ツーリズムと地域開発
Food Tourism and Regional Development : Networks, products and trajectories
 言語:ENG

Hall, C. Michael (EDT)/Gössling, Stefan (EDT)

  • 価格 ¥9,934(本体¥9,031)
  • Routledge(2016/05/26発売)
  • ポイント 2,700pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)