Science in Society : The Key Concepts (Key Concepts)
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Science in Society : The Key Concepts (Key Concepts)

Bucchi, Massimiano

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社会の中の科学:科学の社会的研究入門(英訳・第2版)<br>Science in Society : The Key Concepts (Key Concepts) -- Paperback / softback (2 ed)
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社会の中の科学:科学の社会的研究入門(英訳・第2版)
Science in Society : The Key Concepts (Key Concepts) -- Paperback / softback (2 ed)
 Paperback,  言語:ENG

Bucchi, Massimiano

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天才・英雄・聖人:ノーベル賞と科学のパブリック・イメージ<br>Geniuses, Heroes, and Saints : The Nobel Prize and the Public Image of Science
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天才・英雄・聖人:ノーベル賞と科学のパブリック・イメージ
Geniuses, Heroes, and Saints : The Nobel Prize and the Public Image of Science
 Paperback,  言語:ENG

Bucchi, Massimiano/ Aragona, Tania

  • ウェブストア価格 ¥7,638(本体¥6,944)
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科学コミュニケーションの基本<br>Science Communication : The Basics (The Basics)
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科学コミュニケーションの基本
Science Communication : The Basics (The Basics)
 Paperback,  言語:ENG

Bucchi, Massimiano/ Trench, Brian

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科学コミュニケーションの基本<br>Science Communication : The Basics (The Basics)
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科学コミュニケーションの基本
Science Communication : The Basics (The Basics)
 Hardcover,  言語:ENG

Bucchi, Massimiano/ Trench, Brian

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ラウトレッジ版 科学技術の公共コミュニケーション・ハンドブック(第3版)<br>Routledge Handbook of Public Communication of Science and Technology (Routledge International Handbooks) (3RD)
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ラウトレッジ版 科学技術の公共コミュニケーション・ハンドブック(第3版)
Routledge Handbook of Public Communication of Science and Technology (Routledge International Handbooks) (3RD)
 Paperback,  言語:ENG

Bucchi, Massimiano (EDT)/ Trench, Brian (EDT)

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キッチンの科学<br>Newton's Chicken: Science in the Kitchen (World Scientific Series on Science Communication)
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キッチンの科学
Newton's Chicken: Science in the Kitchen (World Scientific Series on Science Communication)
 Hardcover,  言語:ENG

Bucchi, Massimiano

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ラウトレッジ版 科学技術の公共コミュニケーション・ハンドブック(第3版)<br>Routledge Handbook of Public Communication of Science and Technology (Routledge International Handbooks) (3RD)
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ラウトレッジ版 科学技術の公共コミュニケーション・ハンドブック(第3版)
Routledge Handbook of Public Communication of Science and Technology (Routledge International Handbooks) (3RD)
 Hardcover,  言語:ENG

Bucchi, Massimiano (EDT)/ Trench, Brian (EDT)

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ラウトレッジ版 科学技術の公共コミュニケーション:ハンドブック(第2版)<br>Routledge Handbook of Public Communication of Science and Technology (Routledge International Handbook) (2ND)
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ラウトレッジ版 科学技術の公共コミュニケーション:ハンドブック(第2版)
Routledge Handbook of Public Communication of Science and Technology (Routledge International Handbook) (2ND)
 Paperback,  言語:ENG

Bucchi, Massimiano (EDT)/ Trench, brian (EDT)

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LE POULET DE NEWTON (SCIENCE OUVERTE)
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LE POULET DE NEWTON (SCIENCE OUVERTE)  Paperback

BUCCHI MASSIMIANO

  • ウェブストア価格 ¥4,756(本体¥4,324)
  • SEUIL(2018/09発売)
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