Mastering Bread : The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry [A Baking Book]
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Mastering Bread : The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry [A Baking Book]  言語:ENG

Vetri, Marc/Kopp McWilliams, Claire/Joachim, David

  • 価格 ¥2,601(本体¥2,365)
  • Ten Speed Press(2020/10/27発売)
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Flour Lab : An At-Home Guide to Baking with Freshly Milled Grains
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Flour Lab : An At-Home Guide to Baking with Freshly Milled Grains  言語:ENG

Leonti, Adam/Parla, Katie/Vetri, Marc (FRW)

  • 価格 ¥2,228(本体¥2,026)
  • Clarkson Potter(2019/09/10発売)
  • ポイント 600pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Mastering Pizza : The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone [A Cookbook]
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Mastering Pizza : The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone [A Cookbook]  言語:ENG

Vetri, Marc/Joachim, David

  • 価格 ¥555(本体¥505)
  • Ten Speed Press(2018/08/28発売)
  • ポイント 150pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Mastering Pasta : The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]
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Mastering Pasta : The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]  言語:ENG

Vetri, Marc/Joachim, David

  • 価格 ¥2,601(本体¥2,365)
  • Ten Speed Press(2015/03/17発売)
  • ポイント 690pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Rustic Italian Food : [A Cookbook]
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Rustic Italian Food : [A Cookbook]  言語:ENG

Vetri, Marc/Joachim, David

  • 価格 ¥2,415(本体¥2,196)
  • Ten Speed Press(2011/11/01発売)
  • ポイント 630pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)