食品保存ハンドブック(第3版)<br>Handbook of Food Preservation(3 NED)
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食品保存ハンドブック(第3版)
Handbook of Food Preservation(3 NED)
 言語:ENG

Rahman, Mohammad Shafiur (EDT)

  • 価格 ¥47,372(本体¥43,066)
  • CRC Press(2020/06/10発売)
  • ポイント 430pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Traditional Foods : History, Preparation, Processing and Safety
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Traditional Foods : History, Preparation, Processing and Safety  言語:ENG

Al-Khusaibi, Mohammed (EDT)/Al-Habsi, Nasser (EDT)/Shafiur Rahman, Mohammad (EDT)

  • 価格 ¥24,736(本体¥22,488)
  • Springer(2019/10/18発売)
  • ポイント 224pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Bioactive Components, Diet and Medical Treatment in Cancer Prevention
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Bioactive Components, Diet and Medical Treatment in Cancer Prevention  言語:ENG

Waly, Mostafa I. (EDT)/Rahman, Mohammad Shafiur (EDT)

  • 価格 ¥17,124(本体¥15,568)
  • Springer(2018/04/06発売)
  • ポイント 155pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Pesticide Residue in Foods〈1st ed. 2017〉 : Sources, Management, and Control
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Pesticide Residue in Foods〈1st ed. 2017〉 : Sources, Management, and Control  言語:ENG

Khan, Mohidus Samad (EDT)/Rahman, Mohammad Shafiur (EDT)

  • 価格 ¥24,736(本体¥22,488)
  • Springer(2017/04/14発売)
  • ポイント 224pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials
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Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials  言語:ENG

Ahmed, Jasim (EDT)/Rahman, Mohammad Shafiur (EDT)/Roos, Yrjo H. (EDT)

  • 価格 ¥28,616(本体¥26,015)
  • Wiley-Blackwell(2017/02/09発売)
  • ポイント 260pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
食品加工設計ハンドブック(全2巻)<br>Handbook of Food Process Design
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食品加工設計ハンドブック(全2巻)
Handbook of Food Process Design
 言語:ENG

Ahmed, Jasim (EDT)/Rahman, Mohammad Shafiur (EDT)

  • 価格 ¥81,398(本体¥73,999)
  • Wiley-Blackwell(2012/02/27発売)
  • ポイント 739pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)