Ballaststoffreiche Kekse : Nährwertsteigerung mit Weizenkleie und Malzmehl (2025. 180 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Ballaststoffreiche Kekse : Nährwertsteigerung mit Weizenkleie und Malzmehl (2025. 180 S. 220 mm)  Paperback

Prasad, Kamlesh/Balwant Nirgude, Adesh

  • ウェブストア価格 ¥22,499(本体¥20,454)
  • OMNISCRIPTUM; VERLAG UNSER WISSEN(2025/05発売)
  • ポイント 408pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Biscotto ad alto contenuto di fibre : Una spinta nutrizionale con la crusca di frumento e la farina di malto (2025. 176 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Biscotto ad alto contenuto di fibre : Una spinta nutrizionale con la crusca di frumento e la farina di malto (2025. 176 S. 220 mm)  Paperback

Prasad, Kamlesh/Balwant Nirgude, Adesh

  • ウェブストア価格 ¥22,499(本体¥20,454)
  • OMNISCRIPTUM; EDIZIONI SAPIENZA(2025/05発売)
  • ポイント 408pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Herbatnik o wysokiej zawartosci blonnika : Zwiekszenie wartosci odzywczych dzieki otrebom pszennym i mace slodowej (2025. 176 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Herbatnik o wysokiej zawartosci blonnika : Zwiekszenie wartosci odzywczych dzieki otrebom pszennym i mace slodowej (2025. 176 S. 220 mm)  Paperback

Prasad, Kamlesh/Balwant Nirgude, Adesh

  • ウェブストア価格 ¥22,499(本体¥20,454)
  • WYDAWNICTWO NASZA WIEDZA(2025/05発売)
  • ポイント 408pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Modyfikacja, charakterystyka i waloryzacja lusek ciecierzycy
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Modyfikacja, charakterystyka i waloryzacja lusek ciecierzycy  Paperback

Prasad, Kamlesh/ Kaur, Parneet

  • ウェブストア価格 ¥12,934(本体¥11,759)
  • Wydawnictwo Nasza Wiedza(2025/02発売)
  • ポイント 234pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Modificação, caraterização e valorização da casca de grão-de-bico
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Modificação, caraterização e valorização da casca de grão-de-bico  Paperback

Prasad, Kamlesh/ Kaur, Parneet

  • ウェブストア価格 ¥12,934(本体¥11,759)
  • Edicoes Nosso Conhecimento(2025/02発売)
  • ポイント 234pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Kinetyka hydratacji zielonego grama, kielkowanie i wplyw na mąkę slodową
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Kinetyka hydratacji zielonego grama, kielkowanie i wplyw na mąkę slodową  Paperback

Prasad, Kamlesh/ Singh, Udita

  • ウェブストア価格 ¥10,881(本体¥9,892)
  • Wydawnictwo Nasza Wiedza(2025/02発売)
  • ポイント 196pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Cinética de hidratação da grama verde, germinação e impacto na farinha de malte
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Cinética de hidratação da grama verde, germinação e impacto na farinha de malte  Paperback

Prasad, Kamlesh/ Singh, Udita

  • ウェブストア価格 ¥10,881(本体¥9,892)
  • Edicoes Nosso Conhecimento(2025/02発売)
  • ポイント 196pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Chickpea husk modification, characterization, and valorization
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Chickpea husk modification, characterization, and valorization  Paperback

Prasad, Kamlesh/ Kaur, Parneet

  • ウェブストア価格 ¥12,934(本体¥11,759)
  • LAP Lambert Academic Publishing(2025/01発売)
  • ポイント 234pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Green gram hydration kinetics, germination and impact on malted flour (2025. 68 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Green gram hydration kinetics, germination and impact on malted flour (2025. 68 S. 220 mm)  Paperback

Prasad, Kamlesh/Singh, Udita

  • ウェブストア価格 ¥13,028(本体¥11,844)
  • SCHOLARS' PRESS(2025発売)
  • ポイント 236pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
High Fibre Biscuit : A Nutritional Boost with Wheat Bran and Malted Flour (2025. 160 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

High Fibre Biscuit : A Nutritional Boost with Wheat Bran and Malted Flour (2025. 160 S. 220 mm)  Paperback

Prasad, Kamlesh/Balwant Nirgude, Adesh

  • ウェブストア価格 ¥22,499(本体¥20,454)
  • SCHOLARS' PRESS(2025発売)
  • ポイント 408pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。