Handbook of Food Science and Technology 3 : Food Biochemistry and Technology (Handbook of Food Science and Technology)
  • 洋書
  • 電子版あり

Handbook of Food Science and Technology 3 : Food Biochemistry and Technology (Handbook of Food Science and Technology)  Hardcover,  言語:ENG

Jeantet, Romain (EDT)/ Croguennec, Thomas (EDT)/ Schuck, Pierre (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,581(本体¥32,347)
  • Iste/Hermes Science Pub(2016/06発売)
  • ポイント 323pt
  • 海外取次在庫
Handbook of Food Science and Technology 2 : Food Process Engineering and Packaging (Food Science and Technology)
  • 洋書
  • 電子版あり

Handbook of Food Science and Technology 2 : Food Process Engineering and Packaging (Food Science and Technology)  Hardcover,  言語:ENG

Jeantet, Romain (EDT)/ Croguennec, Thomas (EDT)/ Schuck, Pierre (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,581(本体¥32,347)
  • Iste/Hermes Science Pub(2016/03発売)
  • ポイント 323pt
  • 海外取次在庫
Handbook of Food Science and Technology 1 : Food Alteration and Food Quality (Food Science and Technology)
  • 洋書
  • 電子版あり

Handbook of Food Science and Technology 1 : Food Alteration and Food Quality (Food Science and Technology)  Hardcover,  言語:ENG

Jeantet, Romain (EDT)/ Croguennec, Thomas (EDT)/ Schuck, Pierre (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,581(本体¥32,347)
  • Iste/Hermes Science Pub(2016/03発売)
  • ポイント 323pt
  • 海外取次在庫
食品・乳製品粉末の分析法<br>Analytical Methods for Food and Dairy Powders
  • 洋書
  • 電子版あり

食品・乳製品粉末の分析法
Analytical Methods for Food and Dairy Powders
 Hardcover,  言語:ENG

Schuck, Pierre/ Dolivet, Anne/ Jeantet, Romain

  • ウェブストア価格 ¥44,884(本体¥40,804)
  • Blackwell Pub(2012/05発売)
  • ポイント 408pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)