食品技術における食物油(第2版)<br>Vegetable Oils in Food Technology : Composition, Properties and Uses (2ND)
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食品技術における食物油(第2版)
Vegetable Oils in Food Technology : Composition, Properties and Uses (2ND)
 Hardcover,  言語:ENG

Gunstone, Frank D. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥51,294(本体¥46,631)
  • Wiley-Blackwell(2011/05発売)
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食品工業における油脂<br>Oils and Fats in the Food Industry (Food Industry Briefing)
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食品工業における油脂
Oils and Fats in the Food Industry (Food Industry Briefing)
 Paperback,  言語:ENG

Gunstone, Frank D.

  • ウェブストア価格 ¥17,191(本体¥15,629)
  • Blackwell Pub(2008/08発売)
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脂質ハンドブック(第3版)<br>The Lipid Handbook with CD-ROM (3RD)
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脂質ハンドブック(第3版)
The Lipid Handbook with CD-ROM (3RD)
 Hardcover,  言語:ENG

Gunstone, Frank D./ Harwood, John L./ Dijkstra, Albert J.

  • ウェブストア価格 ¥230,771(本体¥209,792)
  • CRC Press Inc(2007/03発売)
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Modifying Lipids for Use in Food (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)
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Modifying Lipids for Use in Food (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)  Hardcover,  言語:ENG

Gunstone, Frank D. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥64,993(本体¥59,085)
  • Woodhead Pub Ltd(2006/09発売)
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