Handbook of Enology, Volume 1 : The Microbiology of Wine and Vinifications (3RD)
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Handbook of Enology, Volume 1 : The Microbiology of Wine and Vinifications (3RD)  Hardcover,  言語:ENG

Ribéreau-Gayon, Pascal/ Dubourdieu, Denis/ Donèche, Bernard B.

  • ウェブストア価格 ¥42,010(本体¥38,191)
  • John Wiley & Sons Inc(2021/04発売)
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ワイン製造ハンドブック(第3版・全2巻)<br>Handbook of Enology, 2 Volume Set (3RD)
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ワイン製造ハンドブック(第3版・全2巻)
Handbook of Enology, 2 Volume Set (3RD)
 Hardcover,  言語:ENG

Ribéreau-Gayon, Pascal/ Dubourdieu, Denis/ Donèche, Bernard B.

  • ウェブストア価格 ¥77,095(本体¥70,087)
  • John Wiley & Sons Inc(2021/04発売)
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Handbook of Enology, Volume 2 : The Chemistry of Wine Stabilization and Treatments (3RD)
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Handbook of Enology, Volume 2 : The Chemistry of Wine Stabilization and Treatments (3RD)  Hardcover

Ribéreau-Gayon, Pascal/ Glories, Yves/ Maujean, Alain

  • ウェブストア価格 ¥42,010(本体¥38,191)
  • John Wiley & Sons Inc(2021/04発売)
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