Desenvolvimento de produtos extrusados ​​a partir de casca de feijão bóer
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Desenvolvimento de produtos extrusados ​​a partir de casca de feijão bóer  Paperback

Davara, P. R./ R. V. Gojiya, U. D. Thumar/ V. P. Sangani, J. K. Suba

  • ウェブストア価格 ¥15,701(本体¥14,274)
  • Edicoes Nosso Conhecimento(2025/05発売)
  • ポイント 284pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Opracowanie wyrobów ekstrudowanych na bazie lamanych groszków golębich
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Opracowanie wyrobów ekstrudowanych na bazie lamanych groszków golębich  Paperback

Davara, P. R./ R. V. Gojiya, U. D. Thumar/ V. P. Sangani, J. K. Suba

  • ウェブストア価格 ¥15,701(本体¥14,274)
  • Wydawnictwo Nasza Wiedza(2025/05発売)
  • ポイント 284pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Desenvolvimento de um produto snack extrudido que incorpora pasta de cenoura
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Desenvolvimento de um produto snack extrudido que incorpora pasta de cenoura  Paperback

Davara, P. R./ Bhanvadiya, Rofil R./ Sirwani, Prakash M.

  • ウェブストア価格 ¥18,631(本体¥16,938)
  • Edicoes Nosso Conhecimento(2024/08発売)
  • ポイント 338pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
DEVELOPMENT OF EXTRUDED PRODUCTS USING PIGEON PEA BROKENS : BY-PRODUCT UTILIZATION OF PIGEON PEA WASTE (2024. 116 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

DEVELOPMENT OF EXTRUDED PRODUCTS USING PIGEON PEA BROKENS : BY-PRODUCT UTILIZATION OF PIGEON PEA WASTE (2024. 116 S. 220 mm)  Paperback

Davara, P. R./R. V. Gojiya, U. D. Thumar/V. P. Sangani, J. K. Suba

  • ウェブストア価格 ¥17,244(本体¥15,677)
  • SCHOLARS' PRESS(2024発売)
  • ポイント 312pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Clarification of Prickly Pear Juice Using Honey : Honey Based Clarification Process for the Production of Clarified Prickly Pear Juice (2023. 84 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Clarification of Prickly Pear Juice Using Honey : Honey Based Clarification Process for the Production of Clarified Prickly Pear Juice (2023. 84 S. 220 mm)  Paperback

Davara, P. R./Aviya, M. K./Sangani, V. P.

  • ウェブストア価格 ¥13,319(本体¥12,109)
  • SCHOLARS' PRESS(2023発売)
  • ポイント 242pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Freezing of green peas : Effect of blanching on the quality of green peas during freezing (2021. 116 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Freezing of green peas : Effect of blanching on the quality of green peas during freezing (2021. 116 S. 220 mm)  Paperback

Dalsaniya, A. N./Sangani, V. P./Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥15,675(本体¥14,250)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2021発売)
  • ポイント 284pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Freezing of peas : Effect of blanching on the quality of green peas during freezing (2021. 116 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Freezing of peas : Effect of blanching on the quality of green peas during freezing (2021. 116 S. 220 mm)  Paperback

Dalsaniya, A. N./Sangani, V.P./Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥15,675(本体¥14,250)
  • SCHOLAR'S PRESS(2021発売)
  • ポイント 284pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Prickly Pear Juice Clarification (2021. 84 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Prickly Pear Juice Clarification (2021. 84 S. 220 mm)  Paperback

Davara, P. R./Aviya, Mayur K./Kabariya, Naval M.

  • ウェブストア価格 ¥12,010(本体¥10,919)
  • SCHOLAR'S PRESS(2021発売)
  • ポイント 218pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Papain Production Technology : Process Development for Quality Papain from Papaya Latex (2020. 112 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Papain Production Technology : Process Development for Quality Papain from Papaya Latex (2020. 112 S. 220 mm)  Paperback

Sojitra, Jayesh B./ Vyas, D. M./ Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥15,675(本体¥14,250)
  • SCHOLAR'S PRESS(2020発売)
  • ポイント 284pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Pigeon pea milling : Enzymatic pre-treatments on pigeon pea for better milling quality of dhal (BSMR-736) (2020 120 S.  220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Pigeon pea milling : Enzymatic pre-treatments on pigeon pea for better milling quality of dhal (BSMR-736) (2020 120 S. 220 mm)  Paperback

Sangani, V. P./Chotaliya, Vaishali C./Davara, P. R.

  • ウェブストア価格 ¥15,675(本体¥14,250)
  • SCHOLAR'S PRESS(2020発売)
  • ポイント 284pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。