Berkshire Encyclopedia of Chinese Cuisines, 5 Volume Set
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Berkshire Encyclopedia of Chinese Cuisines, 5 Volume Set  Hardcover,  言語:ENG

Cheung, Sidney C.H. (EDT)

  • Berkshire Publishing Group(2025/07発売)
  • ご注文いただけません
Globalization of Chinese Food
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Globalization of Chinese Food  Hardcover,  言語:ENG

Cheung, Sidney (EDT)/ Wu, David Y. H. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,929(本体¥37,209)
  • Routledge(2016/08発売)
  • ポイント 744pt
  • 海外取次在庫
The Globalisation of Chinese Food (Anthropology of Asia)
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

The Globalisation of Chinese Food (Anthropology of Asia)  Paperback,  言語:ENG

Cheung, Sidney (EDT)/ Wu, David Y. H. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥13,354(本体¥12,140)
  • Routledge(2015/03発売)
  • ポイント 242pt
  • 海外取次在庫
Food and Foodways in Asia : Resource, Tradition and Cooking (Anthropology of Asia)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Food and Foodways in Asia : Resource, Tradition and Cooking (Anthropology of Asia)  Paperback,  言語:ENG

Cheung, Sidney (EDT)/ Tan, Chee-Beng (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥13,354(本体¥12,140)
  • Routledge(2009/04発売)
  • ポイント 242pt
  • 海外取次在庫
アジアの食と食習慣<br>Food and Foodways in Asia : Resource, Tradition and Cooking (Anthropology of Asia)
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

アジアの食と食習慣
Food and Foodways in Asia : Resource, Tradition and Cooking (Anthropology of Asia)
 Hardcover,  言語:ENG

Cheung, Sidney (EDT)/ Tan, Chee-Beng (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥43,084(本体¥39,168)
  • Routledge(2007/05発売)
  • ポイント 782pt
  • 海外取次在庫