Selected Topics in Food Process Engineering (Food Engineering Series) (2025. x, 665 S. X, 665 p. 30 illus. 235 mm)
  • 洋書

Selected Topics in Food Process Engineering (Food Engineering Series) (2025. x, 665 S. X, 665 p. 30 illus. 235 mm)  Hardcover,  言語:ENG

Herausgegeben:Vega Castro, Oscar Alfonso/ Simpson, Ricardo/ Buera, Pilar/ Granda-Restrepo, Diana Maria/ Villa Zabala, Cristian Camilo/ Pinzó/n-Fandiñ/o, Magda I./ Gutié/rrez Ló/pez, Gust

  • ウェブストア価格 ¥79,409(本体¥72,190)
  • SPRINGER, BERLIN; SPRINGER NATURE SWITZERLAND; SPRING(2025発売)
  • ポイント 721pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
食品における色彩<br>Color in Food : Technological and Psychophysical Aspects
  • 洋書

食品における色彩
Color in Food : Technological and Psychophysical Aspects
 Paperback,  言語:ENG

Caivano, Jose Luis (EDT)/ del Pilar Buera, Maria (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥27,272(本体¥24,793)
  • CRC Press(2016/11発売)
  • ポイント 247pt
  • 海外取次在庫
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems (Food Engineering Series) (2015. 2015. 450 S. 30 Farbabb., 20 SW-Abb. 23.5 cm)
  • 洋書

Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems (Food Engineering Series) (2015. 2015. 450 S. 30 Farbabb., 20 SW-Abb. 23.5 cm)  Hardcover

Herausgegeben:Parada-Arias, Efré/n/ Alamilla-Beltrá/n, Liliana/ Buera, Maria del Pilar/ Barbosa-Canovas, Gustavo/ Gutié/rrez-Ló/pez, Gustavo F./ Welti-Chanes, Jorge

  • ウェブストア価格 ¥55,323(本体¥50,294)
  • SPRINGER, BERLIN; SPRINGER(2015発売)
  • ポイント 502pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
El rápido decaimiento de la semilla de sauce : Aspectos biológicos, químicos y físicos (2014. 192 S. 220 mm)
  • 洋書

El rápido decaimiento de la semilla de sauce : Aspectos biológicos, químicos y físicos (2014. 192 S. 220 mm)  Paperback

Maroder, Horacio Luis/Maldonado, Sara/Buera, Pilar

  • ウェブストア価格 ¥19,765(本体¥17,969)
  • PUBLICIA(2014発売)
  • ポイント 179pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
食品における色彩<br>Color in Food : Technological and Psychophysical Aspects
  • 洋書

食品における色彩
Color in Food : Technological and Psychophysical Aspects
 Hardcover,  言語:ENG

Caivano, Jose Luis (EDT)/ del Pilar Buera, Maria (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥62,937(本体¥57,216)
  • CRC Press Inc(2012/04発売)
  • ポイント 572pt
  • 海外取次在庫
Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials (Food Preservation Technology)
  • 洋書

Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials (Food Preservation Technology)  Hardcover,  言語:ENG

del Pilar Buera, Maria (EDT)/ Welti-Chanes, Jorge (EDT)/ Lillford, Peter J. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥73,427(本体¥66,752)
  • CRC Press Inc(2006/01発売)
  • ポイント 667pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)