Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Sichetti Munekata, Paulo Eduardo (EDT)/Pateiro, Mirian (EDT)/Barba PhD, Francisco J. (EDT)/Domínguez, Rubén (EDT)

  • 価格 ¥34,696(本体¥31,542)
  • Academic Press(2022/02/26発売)
  • ポイント 7,875pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Sustainable Production Technology in Food
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Sustainable Production Technology in Food  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Munekata, Paulo E.S. (EDT)/Barba PhD, Francisco J. (EDT)

  • 価格 ¥23,314(本体¥21,195)
  • Academic Press(2021/08/06発売)
  • ポイント 5,275pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Fermentation Processes: Emerging and Conventional Technologies
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Fermentation Processes: Emerging and Conventional Technologies  言語:ENG

Koubaa, Mohamed (EDT)/Barba, Francisco J. (EDT)/Roohinejad, Shahin (EDT)

  • 価格 ¥27,639(本体¥25,127)
  • Wiley-Blackwell(2021/02/11発売)
  • ポイント 6,275pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Cravotto, Giancarlo (EDT)/Chemat, Farid (EDT)/Lorenzo, José Manuel (EDT)/Sichetti Munekata︎, Paulo Eduardo (EDT)

  • 価格 ¥25,972(本体¥23,611)
  • Academic Press(2020/11/19発売)
  • ポイント 5,900pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Present and Future of High Pressure Processing : A Tool for Developing Innovative, Sustainable, Safe and Healthy Foods
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Present and Future of High Pressure Processing : A Tool for Developing Innovative, Sustainable, Safe and Healthy Foods  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Tonello-Samson, Carole (EDT)/Puértolas, Eduardo (EDT)/Lavilla, María (EDT)

  • 価格 ¥25,972(本体¥23,611)
  • Elsevier(2020/08/22発売)
  • ポイント 5,900pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Pulsed Electric Fields to Obtain Healthier and Sustainable Food for Tomorrow
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Pulsed Electric Fields to Obtain Healthier and Sustainable Food for Tomorrow  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Parniakov, Oleksii (EDT)/Wiktor, Artur (EDT)

  • 価格 ¥25,972(本体¥23,611)
  • Academic Press(2020/04/17発売)
  • ポイント 5,900pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability : New Challenges in Nutrition and Public Health
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability : New Challenges in Nutrition and Public Health  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Putnik PhD, Predrag (EDT)/Bursac Kovacevic, Danijela (EDT)

  • 価格 ¥31,720(本体¥28,837)
  • Academic Press(2020/03/03発売)
  • ポイント 7,200pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Saraiva, Jorge M.A. (EDT)/Cravotto, Giancarlo (EDT)/Lorenzo, Jose M. (EDT)

  • 価格 ¥39,652(本体¥36,048)
  • Woodhead Publishing(2019/06/07発売)
  • ポイント 9,000pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
肉代用食品の生産・加工・品質<br>More than Beef, Pork and Chicken – The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

肉代用食品の生産・加工・品質
More than Beef, Pork and Chicken – The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet
 言語:ENG

Lorenzo, José Manuel (EDT)/Munekata, Paulo E. S. (EDT)/Barba, Francisco J. (EDT)/Toldrá, Fidel (EDT)

  • 価格 ¥18,015(本体¥16,378)
  • Springer(2019/01/31発売)
  • ポイント 4,075pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Innovative Technologies for Food Preservation : Inactivation of Spoilage and Pathogenic Microorganisms
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Innovative Technologies for Food Preservation : Inactivation of Spoilage and Pathogenic Microorganisms  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/de Souza Sant'Ana, Anderson (EDT)/Orlien, Vibeke (EDT)/Koubaa, Mohamed (EDT)

  • 価格 ¥32,640(本体¥29,673)
  • Academic Press(2017/09/21発売)
  • ポイント 7,400pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)