Opulent Nosh : A Cookbook
  • 洋書

Opulent Nosh : A Cookbook  Hardcover,  言語:ENG

Albala, Ken

  • ウェブストア価格 ¥5,005(本体¥4,550)
  • The University of Alabama Press(2024/09発売)
  • ポイント 45pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
At the Table : Food and Family around the World
  • 洋書

At the Table : Food and Family around the World  Paperback,  言語:ENG

Albala, Ken (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥8,549(本体¥7,772)
  • Bloomsbury Publishing USA(2023/11発売)
  • ポイント 77pt
  • 海外取次在庫
The Great Gelatin Revival : Savory Aspics, Jiggly Shots, and Outrageous Desserts
  • 洋書

The Great Gelatin Revival : Savory Aspics, Jiggly Shots, and Outrageous Desserts  Paperback,  言語:ENG

Albala, Ken

  • ウェブストア価格 ¥5,607(本体¥5,098)
  • University of Illinois Press(2023/01発売)
  • ポイント 50pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Noodle Soup : Recipes, Techniques, Obsession
  • 洋書

Noodle Soup : Recipes, Techniques, Obsession  Paperback,  言語:ENG

Albala, Ken

  • ウェブストア価格 ¥4,403(本体¥4,003)
  • University of Illinois Press(2017/12発売)
  • ポイント 40pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
The Banquet : Dining in the Great Courts of Late Renaissance Europe
  • 洋書

The Banquet : Dining in the Great Courts of Late Renaissance Europe  Paperback,  言語:ENG

Albala, Ken

  • University of Illinois Press(2017/08発売)
  • ご注文いただけません
豆の歴史<br>Beans : A History (2ND)
  • 洋書

豆の歴史
Beans : A History (2ND)
 Paperback,  言語:ENG

Albala, Ken

  • ウェブストア価格 ¥5,767(本体¥5,243)
  • Bloomsbury Academic(2017/03発売)
  • ポイント 52pt
  • 海外取次在庫
New Orleans : A Food Biography (Big City Food Biographies)
  • 洋書

New Orleans : A Food Biography (Big City Food Biographies)  Paperback,  言語:ENG

Williams, Elizabeth M./ Albala, Ken (FRW)

  • ウェブストア価格 ¥5,778(本体¥5,253)
  • Rowman & Littlefield Publishers(2016/04発売)
  • ポイント 52pt
  • 海外取次在庫
At the Table : Food and Family around the World
  • 洋書

At the Table : Food and Family around the World  Hardcover,  言語:ENG

Albala, Ken (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥23,113(本体¥21,012)
  • Greenwood Press(2016/04発売)
  • ポイント 210pt
  • 海外取次在庫
A Cultural History of Food (6-Volume Set) (The Cultural Histories)
  • 洋書

A Cultural History of Food (6-Volume Set) (The Cultural Histories)  Paperback,  言語:ENG

Parasecoli, Fabio (EDT)/ Montanari, Massimo (EDT)/ Albala, Ken (EDT)

  • Bloomsbury USA Academic(2015/11発売)
  • ご注文いただけません
A Cultural History of Food in the Renaissance (The Cultural Histories Series)
  • 洋書

A Cultural History of Food in the Renaissance (The Cultural Histories Series)  Paperback,  言語:ENG

Albala, Ken (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥9,191(本体¥8,356)
  • Bloomsbury Academic(2015/11発売)
  • ポイント 83pt
  • 海外取次在庫