New Insights in Oral Health and Diets
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

New Insights in Oral Health and Diets  Hardcover

Varzakas, Theodoros(EDT)/ Antoniadou, Maria(EDT)

  • ウェブストア価格 ¥9,600(本体¥8,728)
  • Mdpi AG(2021/12発売)
  • ポイント 174pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Chemometrics and Authenticity of Foods of Plant Origin
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Chemometrics and Authenticity of Foods of Plant Origin  Hardcover,  言語:ENG

Agriopoulou, Sofia (EDT)/ Tarapoulouzi, Maria (EDT)/ Varzakas, Theodoros (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,756(本体¥32,506)
  • CRC Press(2022/12発売)
  • ポイント 650pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Sweeteners : Nutritional Aspects, Applications, and Production Technology
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Sweeteners : Nutritional Aspects, Applications, and Production Technology  Paperback,  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Labropoulos, Athanasios (EDT)/ Anestis, Stylianos (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥24,238(本体¥22,035)
  • CRC Press(2016/10発売)
  • ポイント 440pt
  • 海外取次在庫
食品加工ハンドブック(全2巻)<br>Handbook of Food Processing, Two Volume Set (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

食品加工ハンドブック(全2巻)
Handbook of Food Processing, Two Volume Set (Contemporary Food Engineering)
 言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥87,258(本体¥79,326)
  • CRC Press Inc(2015/11発売)
  • ポイント 1,586pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Handbook of Food Processing : Food Preservation (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Handbook of Food Processing : Food Preservation (Contemporary Food Engineering)  Hardcover,  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥48,477(本体¥44,070)
  • CRC Press Inc(2015/10発売)
  • ポイント 880pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Handbook of Food Processing : Food Safety, Quality, and Manufacturing Processes (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Handbook of Food Processing : Food Safety, Quality, and Manufacturing Processes (Contemporary Food Engineering)  Hardcover,  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥46,537(本体¥42,307)
  • CRC Press Inc(2015/10発売)
  • ポイント 846pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Food Engineering Handbook, Two Volume Set (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Food Engineering Handbook, Two Volume Set (Contemporary Food Engineering)  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥77,563(本体¥70,512)
  • CRC Press Inc(2014/12発売)
  • ポイント 1,410pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
食品工学ハンドブック:食品加工<br>Food Engineering Handbook : Food Process Engineering (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

食品工学ハンドブック:食品加工
Food Engineering Handbook : Food Process Engineering (Contemporary Food Engineering)
 Hardcover,  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥42,659(本体¥38,781)
  • CRC Press Inc(2014/11発売)
  • ポイント 774pt
  • 海外取次在庫
食品工学ハンドブック:食品工学の基礎<br>Food Engineering Handbook : Food Engineering Fundamentals (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

食品工学ハンドブック:食品工学の基礎
Food Engineering Handbook : Food Engineering Fundamentals (Contemporary Food Engineering)
 Hardcover,  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Tzia, Constantina (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥46,537(本体¥42,307)
  • CRC Press Inc(2014/12発売)
  • ポイント 846pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Sweeteners : Nutritional Aspects, Applications, and Production Technology
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Sweeteners : Nutritional Aspects, Applications, and Production Technology  Hardcover,  言語:ENG

Varzakas, Theodoros (EDT)/ Labropoulos, Athanasios (EDT)/ Anestis, Stylianos (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥50,751(本体¥46,138)
  • CRC Press Inc(2012/05発売)
  • ポイント 922pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)