Foodservice Management Fundamentals
  • 洋書

Foodservice Management Fundamentals  Hardcover,  言語:ENG

Reynolds, Dennis, Ph.D./ McClusky, Kathleen Wachter

  • ウェブストア価格 ¥27,550(本体¥25,046)
  • John Wiley & Sons Inc(2013/01発売)
  • ポイント 250pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Foodservice Management Fundamentals (STG)
  • 洋書

Foodservice Management Fundamentals (STG)  Paperback,  言語:ENG

Reynolds, Dennis, Ph.D./ McClusky, Kathleen Wachter

  • ウェブストア価格 ¥13,389(本体¥12,172)
  • John Wiley & Sons Inc(2013/03発売)
  • ポイント 121pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Onsite Foodservice Management : A Best Practices Approach
  • 洋書

Onsite Foodservice Management : A Best Practices Approach  Hardcover,  言語:ENG

Reynolds, Dennis, Ph.D.

  • ウェブストア価格 ¥51,641(本体¥46,947)
  • John Wiley & Sons Inc(2003/01発売)
  • ポイント 469pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Introduction to Management in the Hospitality Industry (10 STG)
  • 洋書

Introduction to Management in the Hospitality Industry (10 STG)  Paperback,  言語:ENG

Barrows, Clayton W./ Powers, Tom/ Reynolds, Dennis, Ph.D.

  • ウェブストア価格 ¥15,798(本体¥14,362)
  • John Wiley & Sons Inc(2011/03発売)
  • ポイント 143pt
  • 海外取次在庫