Study on China's Industrial Competitiveness
  • 洋書

Study on China's Industrial Competitiveness  Paperback,  言語:ENG

Zhao, Yanyun/ Su, Chi Wei (TRN)/ Xie, Yannong (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥33,113(本体¥30,103)
  • Springer Verlag, Singapore(2024/03発売)
  • ポイント 301pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
中国の産業競争力の研究<br>Study on China's Industrial Competitiveness
  • 洋書

中国の産業競争力の研究
Study on China's Industrial Competitiveness
 Hardcover,  言語:ENG

Zhao, Yanyun/ Su, Chi Wei (TRN)/ Xie, Yannong (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥33,113(本体¥30,103)
  • Springer Verlag, Singapore(2023/04発売)
  • ポイント 301pt
  • 海外取次在庫
Specialty Foods : Processing Technology, Quality, and Safety
  • 洋書

Specialty Foods : Processing Technology, Quality, and Safety  Paperback,  言語:ENG

Zhao, Yanyun (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,590(本体¥15,991)
  • CRC Press(2019/09発売)
  • ポイント 159pt
  • 海外取次在庫
Specialty Foods : Processing Technology, Quality, and Safety
  • 洋書

Specialty Foods : Processing Technology, Quality, and Safety  Hardcover,  言語:ENG

Zhao, Yanyun (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥49,673(本体¥45,158)
  • CRC Press Inc(2012/05発売)
  • ポイント 451pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Berry Fruit : Value-Added Products for Health Promotion (Food Science and Technology)
  • 洋書

Berry Fruit : Value-Added Products for Health Promotion (Food Science and Technology)  Hardcover,  言語:ENG

Zhao, Yanyun (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥72,441(本体¥65,856)
  • CRC Press Inc(2007/06発売)
  • ポイント 658pt
  • 海外取次在庫
Preparation of chitosan using three-step microbial fermentation (2017. 84 S. 220 mm)
  • 洋書

Preparation of chitosan using three-step microbial fermentation (2017. 84 S. 220 mm)  Paperback

Zhang, Hongcai/ Zhao, Yanyun

  • ウェブストア価格 ¥8,880(本体¥8,073)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2017発売)
  • ポイント 80pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。