Study on China's Industrial Competitiveness
  • 洋書

Study on China's Industrial Competitiveness  Paperback,  言語:ENG

Zhao, Yanyun/ Su, Chi Wei (TRN)/ Xie, Yannong (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥32,151(本体¥29,229)
  • Springer Verlag, Singapore(2024/03発売)
  • ポイント 292pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
中国の産業競争力の研究<br>Study on China's Industrial Competitiveness
  • 洋書

中国の産業競争力の研究
Study on China's Industrial Competitiveness
 Hardcover,  言語:ENG

Zhao, Yanyun/ Su, Chi Wei (TRN)/ Xie, Yannong (TRN)

  • ウェブストア価格 ¥33,564(本体¥30,513)
  • Springer Verlag, Singapore(2023/04発売)
  • ポイント 305pt
  • 海外取次在庫
Specialty Foods : Processing Technology, Quality, and Safety
  • 洋書

Specialty Foods : Processing Technology, Quality, and Safety  Paperback,  言語:ENG

Zhao, Yanyun (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,829(本体¥16,209)
  • CRC Press(2019/09発売)
  • ポイント 162pt
  • 海外取次在庫
Specialty Foods : Processing Technology, Quality, and Safety
  • 洋書

Specialty Foods : Processing Technology, Quality, and Safety  Hardcover,  言語:ENG

Zhao, Yanyun (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥50,349(本体¥45,772)
  • CRC Press Inc(2012/05発売)
  • ポイント 457pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Berry Fruit : Value-Added Products for Health Promotion (Food Science and Technology)
  • 洋書

Berry Fruit : Value-Added Products for Health Promotion (Food Science and Technology)  Hardcover,  言語:ENG

Zhao, Yanyun (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥73,427(本体¥66,752)
  • CRC Press Inc(2007/06発売)
  • ポイント 667pt
  • 海外取次在庫
Preparation of chitosan using three-step microbial fermentation (2017. 84 S. 220 mm)
  • 洋書

Preparation of chitosan using three-step microbial fermentation (2017. 84 S. 220 mm)  Paperback

Zhang, Hongcai/ Zhao, Yanyun

  • ウェブストア価格 ¥8,983(本体¥8,167)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2017発売)
  • ポイント 81pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。