Mastering Bread : The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry [A Baking Book]
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Mastering Bread : The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry [A Baking Book]  言語:ENG

Vetri, Marc/Kopp McWilliams, Claire/Joachim, David

  • 価格 ¥2,619(本体¥2,381)
  • Ten Speed Press(2020/10/27発売)
  • ポイント 690pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Mastering Pizza : The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone [A Cookbook]
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Mastering Pizza : The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone [A Cookbook]  言語:ENG

Vetri, Marc/Joachim, David

  • 価格 ¥558(本体¥508)
  • Ten Speed Press(2018/08/28発売)
  • ポイント 150pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Mastering Pasta : The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Mastering Pasta : The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]  言語:ENG

Vetri, Marc/Joachim, David

  • 価格 ¥2,619(本体¥2,381)
  • Ten Speed Press(2015/03/17発売)
  • ポイント 690pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Rustic Italian Food : [A Cookbook]
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Rustic Italian Food : [A Cookbook]  言語:ENG

Vetri, Marc/Joachim, David

  • 価格 ¥2,432(本体¥2,211)
  • Ten Speed Press(2011/11/01発売)
  • ポイント 660pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Flour Lab : An At-Home Guide to Baking with Freshly Milled Grains
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Flour Lab : An At-Home Guide to Baking with Freshly Milled Grains  言語:ENG

Leonti, Adam/Parla, Katie/Vetri, Marc (FRW)

  • 価格 ¥2,244(本体¥2,040)
  • Clarkson Potter(2019/09/10発売)
  • ポイント 600pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)