Application of Emerging Technologies and Strategies to Extract Bioactive Compounds
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Application of Emerging Technologies and Strategies to Extract Bioactive Compounds  言語:ENG

Sichetti Munekata, Paulo Eduardo (EDT)

  • 価格 ¥25,444(本体¥23,131)
  • Academic Press(2024/09/30発売)
  • ポイント 5,775pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Sichetti Munekata, Paulo Eduardo (EDT)/Pateiro, Mirian (EDT)/Barba PhD, Francisco J. (EDT)/Domínguez, Rubén (EDT)

  • 価格 ¥34,254(本体¥31,140)
  • Academic Press(2022/02/26発売)
  • ポイント 7,775pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Cravotto, Giancarlo (EDT)/Chemat, Farid (EDT)/Lorenzo, José Manuel (EDT)/Sichetti Munekata︎, Paulo Eduardo (EDT)

  • 価格 ¥25,641(本体¥23,310)
  • Academic Press(2020/11/19発売)
  • ポイント 5,825pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)