Cereal Processing Technologies : Impact on Nutritional, Functional, and Biological Properties
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Cereal Processing Technologies : Impact on Nutritional, Functional, and Biological Properties  言語:ENG

Sharma, Rajan (EDT)/Dar, Basharat Nabi (EDT)/Sharma, Savita (EDT)

  • 価格 ¥34,320(本体¥31,200)
  • CRC Press(2023/10/03発売)
  • ポイント 312pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Pigmented Grains : Nutritional Properties, Bioactive Potential, and Food Application
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Pigmented Grains : Nutritional Properties, Bioactive Potential, and Food Application  言語:ENG

Singh, Arashdeep (EDT)/Sharma, Savita (EDT)/Dar, B.N (EDT)/Boukid Ph.D., Fatma (EDT)

  • 価格 ¥24,295(本体¥22,087)
  • Academic Press(2024/07/15発売)
  • ポイント 220pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Nutri-Cereals : Nutraceutical and Techno-Functional Potential
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

Nutri-Cereals : Nutraceutical and Techno-Functional Potential  言語:ENG

Sharma, Rajan (EDT)/Nanda, Vikas (EDT)/Sharma, Savita (EDT)

  • 価格 ¥38,896(本体¥35,360)
  • CRC Press(2023/08/14発売)
  • ポイント 353pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
食品加工と保存の新興技術<br>Emerging Techniques for Food Processing and Preservation
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍

食品加工と保存の新興技術
Emerging Techniques for Food Processing and Preservation
 言語:ENG

Kapoor, Swati (EDT)/Kaur, Gurkirat (EDT)/Dar, B. N. (EDT)/Sharma, Savita (EDT)

  • 価格 ¥38,896(本体¥35,360)
  • CRC Press(2023/12/28発売)
  • ポイント 353pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)