Snack Foods : Processing, Innovation, and Nutritional Aspects
  • 洋書

Snack Foods : Processing, Innovation, and Nutritional Aspects  Paperback,  言語:ENG

Serna-Saldivar, Sergio O. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥22,102(本体¥20,093)
  • CRC Press(2024/10発売)
  • ポイント 200pt
  • 海外取次在庫
スナック食品:加工・イノベーション・栄養面<br>Snack Foods : Processing, Innovation, and Nutritional Aspects
  • 洋書
  • 電子版あり

スナック食品:加工・イノベーション・栄養面
Snack Foods : Processing, Innovation, and Nutritional Aspects
 Hardcover,  言語:ENG

Serna-Saldivar, Sergio O. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥57,473(本体¥52,249)
  • CRC Press(2022/04発売)
  • ポイント 522pt
  • 海外取次在庫
トウモロコシの化学とテクノロジー(第3版)<br>Corn : Chemistry and Technology (3RD)
  • 洋書
  • 電子版あり

トウモロコシの化学とテクノロジー(第3版)
Corn : Chemistry and Technology (3RD)
 Paperback,  言語:ENG

Serna-Saldivar, Sergio O. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥66,316(本体¥60,288)
  • Woodhead Publishing(2018/11発売)
  • ポイント 602pt
  • 海外取次在庫
Cereal Grains : Laboratory Reference and Procedures Manual (Food Preservation Technology)
  • 洋書
  • 電子版あり

Cereal Grains : Laboratory Reference and Procedures Manual (Food Preservation Technology)  Paperback,  言語:ENG

Serna-Saldivar, Sergio O.

  • ウェブストア価格 ¥18,344(本体¥16,677)
  • CRC Press Inc(2012/02発売)
  • ポイント 166pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Science and Technology of Fibers in Food Systems (Food Engineering Series)
  • 洋書
  • 電子版あり

Science and Technology of Fibers in Food Systems (Food Engineering Series)  Hardcover,  言語:ENG

Welti-Chanes, Jorge (EDT)/ Serna-Saldívar, Sergio O. (EDT)/ Campanella, Osvaldo (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥24,313(本体¥22,103)
  • Springer Nature Switzerland AG(2020/04発売)
  • ポイント 221pt
  • 海外取次在庫
Cereal Grains : Properties, Processing, and Nutritional Attributes (Food Preservation Technology)
  • 洋書
  • 電子版あり

Cereal Grains : Properties, Processing, and Nutritional Attributes (Food Preservation Technology)  Hardcover,  言語:ENG

Serna-Saldivar, Sergio O.

  • ウェブストア価格 ¥37,579(本体¥34,163)
  • CRC Press Inc(2010/05発売)
  • ポイント 341pt
  • 海外取次在庫